O britanica este bigama in serie! S-a maritat cu al saselea barbat, dupa ce si-a parasit logodnicul. Emily Horne, in varsta de 33 de ani, s-a indragostit de Fred Miller in urma unei relatii de doi ani dezvolata pe internet, in conditiile in care ea era in Marea Britanie, iar el in America. Asta nu e nimic neobisnuit, numai ca femeia era deja casatorita cu cinci barbati si avea un logodnic pe care voia sa il duca in fata ofiterului starii civile. Prima data, Emily s-a casatorit cand avea 18 an, iar in urmatorii cincisprezece ani s-a mai maritat cu cinci barbati, fara sa divorteze de niciunul. Emily a folosit mai multe nume pentru a induce autoritatile in eroare, dar a fost prinsa si condamnata la inchisoare. Mai mult ea trebuie sa urmeze o serie de sedinte de terapie pentru a-si trata inclinatia catre bigamie, scrie Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

A innebunit lumea! O femeie canta muzica de opera sub apa. Aquaria Palaoa e un altfel de opera, unde interpretii canta langa si sub apa unui bazin. Totul se intampla la Berlin (Germania). Claudia Herr, o fosta campioana la inot inainte da a-si incepe cariera muzicala, e creierul acestui proiect unic. Ei i-a venit ideea in urma cu 10 ani. Claudia detine rolul principal in Aquaria Palaoa. Imbracata intr-o rochie de gala, ea recita povestea unei femei aflate in cautarea elixirului tineretii. Ea canta in afara piscinei si apoi scufundata in apa. In ciuda faptului ca are gura acoperita cu aparatul prin care respira sub apa, Claudia este ajutata de niste microfoane subacvatice speciale, care trimit sunetele catre niste boxe. Si unii instrumentisti isi face treaba sub apa pe cand altii acompaniaza de pe marginea piscinei, anunta Click.

Un bulgar a ramas prieten cu cel care i-a taiat penisul cu sabia! Zaprian Lozanov, un bulgar in varsta de 56 de ani, care a ramas acum sase ani fara penis din cauza unui prieten care la betie i l-a taiat cu o sabie, nu este suparat pe amicul sau. Lyubomir, cel mai bun prieten al sau, beat fiind acum sase ani a vrut sa ii arate acestuia cum stie sa manuiasca o sabie, dar a scapat-o si astfel s-a ajuns la nefericita situatie. Politia l-a arestat pe acesta pentru sase ani, acuzandu-l de ranire cu consecinte grave, dar in tot acest timp Lyubomir a tinut legatura cu Zaprian, care l-a iertat imediat ce si-a revenit din starea de soc, informeaza Libertatea.

Vrei sa il impusti pe Osama? A aparut jocul care simuleaza uciderea sefului al-Qaida! Moartea lui Osama bin Laden a declansat un nou curent in toata lumea. Producatorii de jocuri video s-au repezit sa creeze jocuri video in care liderul al-Qaida sa fie "actorul" principal. Jocul KumaWar a fost readus in atentia gamerilor cu un nou episod. Producatorii au creat episodul 107 al seriei in care au reprodus exact misiunea de eliminare a teoristului numarul unu. Jucatorii sunt plasati exact in casa unde a fost executat Osama. Pentru a-l anihila pe terorist pot folosi arme de foc, dar si elicoptere de tip Black Hawk folosite de trupele SEAL in misiunile lor. Osama este neinarmat si in joc, dar are parul mult mai incaruntit fata de pozele care au circulat pe internet in ultima perioada. Firma producatoare spera sa dea lovitura pe piata de profil si sa reinvie spiritul jocului care a fost lansat acum sapte ani, scrie Cancan.

O porumbita si-a facut cuib intr-un semafor. Pasarea care a ales sa se cuibareasca langa culoarea rosie a semaforului a fost "botezata" Roxanne de catre locuitorii din zona. Vazandu-si de treaba ei, inaripata a fost zarita dormind la intersectia a doua strazi cu un trafic agitat in orasul englez Basildon. Multi dintre cei care tranziteaza zona au trecut cu vederea acest aspect, doar riveranii remarcand simpatica prezenta a porumbitei din semafor. Se pare ca Roxanne nu ii incurca prea mult pe soferi cu prezenta ei, anunta Click.

Vladimir Putin, sarutat cu foc de o admiratoare. Premierul rus Vladimir Putin a avut parte de o surpriza in timpul unei vizite in micuta localitate Penza, atunci cand o femeie trecuta de prima tinerete l-a sarutat cu patos. Rusoaica a reusit sa fenteze cordonul de agenti care-l pazeau pe Putin si s-a agatat de gatul premierului, sarutandu-l pe obraz si pe ureche. "Cat de mult va iubim", i-a transmis femeia lui Putin, in timp ce premierul amuzat o ruga sa il imbratiseze mai incet, informeaza Libertatea.

Video: Un preot il invata pe mire cum sa-si insele nevasta, in timpul cununiei religioase. Un preot a facut spectacol la o nunta din Republica Moldova. Preotul le da mai multe sfaturi tinerilor casatoriti, iar pe mire il invata cum sa-si insele nevasta. Fata bisericeasca nu se da inapoi nici de la a-i face avansuri miresei. Invitatii de la nunta s-au amuzat minute in sir, de preot, scrie Cancan.