Un schior se arunca de pe munte si filmeaza o avalansa. Inregistrarea incepe cu Matthias Giraud luandu-si viteza, pentru a sari in gol cu schiurile. Dupa cateva secunde de cadere libera, francezul isi deschide parasuta si se intoarce cu fata spre versant. De-abia atunci observa o uriasa avalansa, din care abia a scapat. Din fericire, atat schiorul, cat si cameramanul aterizeaza in siguranta si se imbratiseaza. Astfel ca singurul efect al pataniei a fost un videoclip foarte spectaculos, filmat HD, scrie Gandul.

Faze TariFoto: Colaj foto

Maritata cu sase barbati. Britanica Emily Horne isi schimba fizionomia, numele si profesia ca sa nu fie depistata de autoritati. Caz incredibil in Marea Britanie. Emily Horne, fost fotomodel, este casatorita cu sase barbati! Femeia a folosit nume false ca sa se poata casatori de mai multe ori fara sa divorteze. Pe parcursul a 15 ani, britanica Emily Horne (33 de ani) a colectionat sase soti. Ea a facut si puscarie pentru bigamie, dar acest lucru nu a descurajat-o sa nu-si mai caute alti soti, inainte de a divorta. Emily Horne s-a casatorit prima data cu Paul Rigby, in 1996, imediat dupa ce a implinit 18 ani. Dintre toate casatoriile, aceasta pare sa fie perfect valabila, intrucat femeia si-a folosit numele real si aceasta legatura inca nu a fost anulata pe cai legale. In urmatorii 15 ani, s-a implicat in multiple relatii amoroase. A sedus mai multi barbati dupa ce le-a speculat slabiciunile, scrie Click.

Cine este superbunicuta care a uimit China. Bai Shuying (65 de ani) a aparut in primul episod din noul sezon al show-ului "Chinezii au talent". Bai, al carei nepot este botezat Michael, dupa regele muzicii pop, a fost aplaudata la scena deschisa, pentru dansul extrem de energic pe care femeia l-a invatat singura. Intrebata cum i-a venit ideea pentru coregrafie, bunica a spus ca si-a cumparat un casetofon si a "inventat" miscarile singura. Ea s-a declarat o mare fana a lui Michael Jackson, care este "prea frumos, prea talentat si prea inspirator". De asemenea, Bai a precizat ca iubeste "dansul hip-hop". In ultimii ani, tot mai multi varstnici din China s-au inscris la lectii de hip-hop sau gimnastica. In 2004, o trupa formata din patru pensionari a participat la concursul national de dans modern, obtinand locul al treilea, scrie Gandul.

Dragoste sincera si dezinteresata la sat. Razi de lesini: "Eu consum multa cola, ne-am cunoscut la dozator". Un barbat din Cepura de Jos a apelat la televiziunea locala pentru a-i transmite iubitei sale un mesaj. Arthur o vrea pe Alina inapoi, dupa ce aceasta l-a parasit cu ceva timp in urma. Pasiunea pentru cola l-a facut pe Arthur sa o cunoasca pe Alina. Propunerea fetei de a-si petrece viitorul impreuna n-a fost de refuzat pentru amorez. Din pacate pentru el, lucrurile nu au mers atat de bine si Alina a fugit de acasa. Arthur a apelat la televiziunea locala pentru a o implora pe iubita lui sa vina acasa. Entuziasmul barbatului a fost atat de mare incat acesta a tinut sa precizeze toate momentele "picante" din relatia lor si chiar momentul in care s-au cunoscut. Vezi un video fara perdea despre o dragoste sincera, scrie Cancan.

Aplicatia care le permite femeilor care vor sa-si mareasca sanii sa vada de dinainte cum va arata rezultatul. O noua aplicatie pe iPhone, dedicata femeilor care vor sa isi faca un implant cu silicon, face furori. Aceasta le permite femeilor sa isi mareasca sanii virtual, pentru a vedea efectele eventualei operatii. Aplicatia, denumita iAugment, a fost creata de medicul plastician Elizabeth A. Kinsley din New Orleans, care a fost primul medic ce a folosit tehnologia 3D pentru a le arata femeilor care va fi aspectul lor dupa operatie, scrie dailymail.co.uk. Utilizatoarele iAugment (sau iubitii lor) trebuie sa isi faca o fotografie a pieptului inainte de a folosi doua cursoare care marcheaza sanii. Creatorii aplicatiei spun ca fotografiile in sutien sau costum de baie dau cele mai bune rezultate. Apoi, utilizatorul trebuie sa foloseasca cursorul pentru a acoperi sanii si sa aleaga din cele 17 dimensiuni diferite de implant virtual, scrie Gandul.

Serveau goale si faceau sex cu clientii. Un local din SUA a fost inchis dupa ce s-a aflat ca picolitele practicau prostitutia. O cafenea in care clientii erau serviti de chelnerite la bustul gol a fost inchisa dupa doi ani plini de tensiune, in care patronul s-a luptat sa-si pastreze afacerea. Localul a fost deschis in anul 2009. Chiar la inaugurare, patronul s-a lovit de protestele localnicilor. Motivul care a stat la baza deciziei autoritatilor de a inchide localul a fost faptul ca fetele acceptau si alte oferte din partea clientilor: bani contra sex, dupa orele de program. Picolitele sexy ofereau, la cerere, numarul lor personal de telefon si primeau sume frumusele pentru seri de amor. Cafeneaua topless "Grand View", din Vassalboro, Maine, a fost intens mediatizata in anul inaugurarii, datorita modului mai putin obisnuit de servire. Mai precis, picolitele onorau comenzile clientilor cu sanii dezveliti. In ciuda protestelor localnicilor, afacerea a continuat sa mearga timp de doi ani, scrie Click.

Uite cum sunt zburati de pe plaja cativa turisti de puterea motoarelor unui Boeing. Mai multi turisti aflati pe o plaja au fost surprinsi de puterea motoarelor unui avion de tip Boeing. Curiosii care au asitat cum acesta voia sa decoleze au fost risipiti pe nisip si in apa de suflul aeronavei. Probabil un avion aterizat de urgenta pe o sosea din apropierea unei plaje a starnit curiozitatea turistilor. Acestia au vrut sa filmeze momentul decolarii avionului, dar au fost luati prin surprindere de suflul puternic al motoarelor aeronavei de tip Boeing. Persoanele aflate in apropierea aeronavei au fost imediat luate pe sus si tarate pe plaja pana in apa. Momentul a fost surprins de un cameraman amator care nu a scapat nici el de "furia" Boeing-ului, scrie Cancan.