A stimulat o femeie cu un vibrator atasat la un ferastrau electric. Un curs de sexualitate umana de la Universitatea Northwestern a fost suspendat si nu va mai putea fi urmat de studentii doritori semestrul viitor, dupa ce profesorul J. Michael Bailey a gazduit o demonstratie live de utilizare a unei jucarii sexuale. Mai precis, intr-o intalnire optionala dupa terminarea unui curs, Bailey le-a oferit un adevarat show tinerilor care au dorit sa ramana alaturi de el. O femeie goala a fost stimulata de mai multe ori cu o jucarie sexuala, formata dintr-un ferastrau electric care avea atasat in loc de lama, un vibrator. Cazul a provocat multe controverse, iar Universitatea a luat decizia de a suspenda cursul, fara insa ca profesorul Bailey sa fie sanctionat in vreun fel, scrie Libertatea.

Faze TariFoto: Colaj foto

Un profesor si-a scos eleva din apa de par pentru ca nu inota suficient de repede. Un antrenor de inot si-a dat demisia dupa ce a fost surprins de camerele de filmat cand isi tragea de par o eleva afara din apa pentru ca nu inota prea repede. Barbatul s-a enervat extrem de tare ca echipa sa a iesit pe locul cinci din sase la o competitie de inot din California. El era nefericit ca fata de 17 ani nu a dat tot ce a putut pentru a iesi pe primul loc. Politia a inceput o ancheta pe aceasta tema, anunta Cancan.

Un artist britanic a creat "Marele Zid de Pasarici". Cinci ani s-a chinuit sa duca la bun sfarsit opera de arta Jamie McCartney, un britanic cunoscut pentru ideile lui trasnite si viziunea artistica. El si-a prezentata recent la Londra, intr-o expozitie, creatia numita "Mare zid al vaginelor", o sculptura gigant alcatuita din patru panouri pe care asunt sculptate in gips cate 40 de modele de...vulve. Opera care i-a socat pe vizitatorii expozitiei de la Brighton, contine, conform artistului Jamie McCartney, modele de vulve apartinand femeilor cu varste intre 18 si 76 de ani care au "pozat" pentru el, informeaza Libertatea.

Un rus a fost barbierit de un elicopter in Siberia. Un pilot din Siberia si-a demonstrat maiestria intr-un truc periculos - a ras barba unui voluntar cu ajutorul sabotilor de frana ai elicopterului. Fost pilot militar, Serghei Piskunov, in varsta de 49 de ani, conduce o scoala de aviatie din orasul Novosebirsk si face manevre incredibile cu elicopterul sau Robinson-44. Noua sa mandrie este un truc extrem de periculos cu lama de ras prinsa de skinerul masinii cu aripi. "Am inceput sa zbor la 15 ani si am imblanzit 11 tipuri de aeronave. Am in spate razboiul din Afganistan, 187 zboruri de lupta pe Mi-8 si Mi-24. Aceste trucuri nu au nimic deosebit - este doar experienta multor ani de antrenamente si telul de a ridica nivelul profesionist", a marturisit pilotul, scrie Click.

Michelle Obama alearga in jurul Casei Albe ca sa se mentina in forma. Prima Doamna a Statelor Unite isi mentine silueta facand jogging, dansand si facand stretching in gradinile aflate in jurul Casei Albe. In acelasi timp, Michelle Obama promoveaza trei noi unitati de fitness pentru familiile militarilor plecati la razboi, alaturi de atleti, jucatori de tenis si baschetbalisti americani cunoscuti. "Nu este vorba de curajul sa faci miscare, ci de miscare in sine. Trebuie sa trecem de la sezut la stat in picioare, la mers si la exercitii", a declarat Michelle Obama, anunta Libertatea.

Britanicii au creat prezervativul "2 in 1"! Asigura protectia si prelungeste erectia! Cercetatorii din Marea Britanie au inventat un nou prezervativ. Acesta are rol de protectie contraceptiva dar asigura si o erectie prelungita. Britanicii l-au numit "prezervativul Viagra". El este captusit cu un gel vasodilatator, care accelereaza circulatia sangelui la nivelul penisului si prelungeste erectia. Spre deosebire de pastila albastra, prezervativul nu este destinat persoanelor cu disfunctie erectila, ci acelora care au probleme erectile din cauza prezervativului. Produsul ar urma sa apara pe piata chiar la sfarsitul acestui an, informeaza Cancan.

Shirley, maimuta care "sudeaza" tigarile. Urangutanul Shirley (25 de ani) colectioneaza mucurile de tigara pe care turistii le arunca, pentru a rade de el cand fumeaza. Autoritatile Gradinii Zoologice din Malaezia au interzis fumatul in Zoo pentru a stopa aceste practici, dar vizitatorii nu tin cont. Shirley isi petrece mare parte din existenta rupand cutii de bautura si mestecand ambalaje de mancare, aruncate de oameni. Frecvent, ajunge la gratiile custii pentru a cersi tigari, scrie Click.