Au aparut papusile cu Barack Obama ca soldat SEAL. O companie americana a creat o papusa cu presedintele Barack Obama ca soldat SEAL. Se pare ca jucaria a avut atat de mult succes incat site-ul firmei producatoare a fost blocat de prea multe cereri. Papusa, o varianta musculoasa a presedintelui Barack Obama, a fost scoasa la vanzare de Herobuilders.com la pretul de 35 de dolari si vine cu costum de soldat si o pusca M4A1. Mai mult, compania are la vanzare si o papusa cu Osama ben Laden, insa cei doi pot fi cumparati doar separat, scrie Libertatea.

Faze TariFoto: Colaj foto

Un pilot britanic a folosit arma crimei cu care si-a ucis sotia, in jocurile erotice cu amanta. Robert Brown, in varsta de 47 de ani, si-a ucis sotia impreuna cu care avea doi copiii, in casa acesteia care valoreaza trei milioane de lire sterline, si i-a ascuns cadavrul intr-o groapa sapata inainte de comiterea crimei. Politistii au descoperit in sacul din plastic in care a fost bagata de sotul ei, dupa ce a fost ucisa, cateva role de banda adeziva, sfori, manusi din latex, dar si ciocanul cu care a lovit-o pana a omorat-o. Iubita pilotului, Stephanie Bellemere le-a spus anchetatorilor ca sforile si alte obiecte care au fost gasite impreuna cu cadavrul victimei iubitului ei, au fost folosite de ea si pilotul in jocurile lor erotice. Se pare ca motivul crimei a fost averea de multe milioane de lire sterline a sotiei sale, dar si dorinta de a fi liber sa isi traiasca iubirea impreuna cu Stephanie. Robert este judecat pentru crima si risca sa stea multi ani dupa gratii, anunta Cancan.

Iata femeia cu sanii de 24 de kilograme! Cand iese pe strada, oamenii raman inmarmuriti. A fost omologata ca fiind femeia cu cei mai mari sani din lume! Nu contin silicon, dar nu sunt nici 100% naturali. Cele 24 de kilograme pe care Chelsea Charms , 35 de ani, le cara dupa ea in fiecare zi, din cauza sanilor, nu au aparut de la mama-natura. Chelsea si-a obtinut bustul, inca in crestere, prin folosirea unei substante interzise in America. Aceasta a iritat tesuturile mamare, care au inceput sa produca fluide ce sunt absorbite de implanturi. Procedura a fost intens folosita de americance, dar, din cauza riscurilor, a fost interzisa, informeaza Click.

Fundul Pippei Middleton face noi victime: o femeie i-a vandalizat masina iubitului. Nervoasa ca fostul iubit i-a reprosat ca nu e la fel de atractiva ca Pippa Middleton, o femeie din Marea Britanie s-a razbunat pe masina acestuia. Soferul a fost unul dintre miile de barbati care o admira pe sora noii ducese de Cambridge, insa entuziasmul a mers prea departe cand si-a criticat propria iubita ca nu arata la fel de bine ca Pippa. Astfel, femeia a luat un spray cu vopsea si i-a scris pe partea stanga a masinii iubitului: "Mai este fundul Pippei mai bun ca al meu", scrie Libertatea.

Video: Profesorii unei universitati din Scotia s-au cocotat pe scaune si au dansat in fata studentilor uluiti. Rectorul unei universitati din Scotia a pus la cale un flashmob in memoria lui Michael Jackson la care au participat toti profesorii, studentii privind uluiti la dascalii lor exigenti care s-au dezlantuit pe muzica megastarului, anunta Cancan.

A vrut sa coboare din avionul aflat in zbor pentru ca intarzia la meci. Un barbat a incercat sa deschida iesirea de urgenta a unui avion, in timpul zborului de la Florida la Boston. Ceilalti calatori au declarat ca omul era beat. Robert Hersey, in varsta de 43 de ani, a incercat o iesire de urgenta a unui avion si a declansat alarma. Echipajul de zbor al companiei Delta l-a potolit pe barbat pana la aterizare, cand a fost predat autoritatilor din Boston. Hersey s-a aparat spunand ca a atins din greseala usa. Pasagerii au declarat pentru presa locala ca omul, aflat in stare de ebrietate, purta un tricou cu echipa de hochei Boston Bruins, era nervos deoarece zborul avea intarziere, informeaza Click.

L-au arestat pe Batman! Un barbat din Michigan, Statele Unite, a fost retinut de autoritati dupa ce s-a imbracat in costumul lui Batman, accesorizat cu diferite arme, si s-a catarat pe o cladire. Mark Williams, in varsta de 31 de ani, avea la el, printre altele, un baston telescopic si un spray paralizant. Politistii l-au arestat pentru ca nu le-a dat nicio explicatie pentru care avea armele la el, in timp ce se catara pe o cladire. Aceasta nu a fost prima oara cand Williams a fost arestat purtand un costum al vreunui erou din benzile desenate. In trecut el a mai fost retinut de autoritati in timp ce purta costumul personajului din filmul 'Corbul', scrie Libertatea.