Ultima fita: tatuaje pentru buze. O companie din SUA a scos pe piata tatuaje pentru buze. Acestea se lipesc pe buze, dand astfel ocazia doamnelor si domnisoarelor sa iasa in evidenta, mai ales ca modelele sunt animal print. Un set de tatuaje are trei bucati, pachetul respectiv costand 15 dolari. Un tatuaj aplicat pe buze dureaza intre patru si opt ore, scrie Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

Cea mai tare cerere in casatorie facuta vreodata. Clipul pe care il veti urmari este, probabil cea mai frumoasa si mai originala cerere in casatorie facuta vreodata. Secventa in care viitorul ginerica ii cere tatalui mana viitoarei sale sotii a fost integrat pe un trailer de film pe care domnisoara ce va fi ceruta in casatorie il vede pe post de trailer, la cinematograful din localitate, la care a fost dusa de fratele ei, anunta Click.

Un profesor de religie afirma ca jumatate de Biblie este falsa. Un profesor de religie de la Universitatea North Carolina a scris o carte in care incearca sa demonstreze ca o parte din scrierile din Noul Testament nu sunt reale, ci niste falsuri, acestea nefiind scrise de catre apostolii lui Iisus. Bart Ehrman, profesor de studii religioase la Universitatea Chapel Hill, North Carolina, pretinde in cartea sa ca dezvaluie faptul ca "Biblia nu contine doar neadevaruri sau greseli accidentale. Ea contine si ceea ce aproape oricine din ziua de azi le-ar numi minciuni". Cartea scrisa de cercetator, "Fals: Scriind in numele lui Dumnezeu - de ce autorii Bibliei nu sunt ceea ce credem ca sunt", pretinde ca opiniile contradictorii, discrepantele de limba si alegerea cuvintelor din capitolele atribuite lui Pavel sunt toate dovezi ale unui fals, informeaza Libertatea.

Un traficant de droguri roman, arestat pe aeroportul din Zurich! Avea 500 de grame de cocaina in stomac! Un traficant de droguri roman si unul portughez au fost arestati pe aeroportul din Zurich. Ei veneau din Brazilia. Romanul de 37 de ani se dadea misionar baptist si avea 500 de grame de capsule cu cocaina, in stomac in timp ce portughezul ascunsese substantele interzise intr-un compartiment secret al unei genti. Barbatului i s-a facut o radiografie, dupa ce autoritatile vamale au banuit ca ceva este in neregula cu el, scrie Cancan.

Cu un paharel de vin din cand in cand, Maria a ajuns la 114 ani. Maria Gomes Valentim, o brazilianca in varsta de 114 ani, a fost desemnata oficial drept cea mai in varsta persoana din lume. Ea a detronat-o pe americanca Besse Cooper, care este cu 48 de zile mai tanara. Intervievata de reprezentantii Guinness Book, noua decana de varsta a omenirii a declarat ca longevitatea ei neobisnuita se datoreaza unei diete sanatoase, care include "un pahar de vin din cand in cand". Maria este innebunita dupa "feijoada", o mancare traditionala pe baza de fasole, paste cu pui si cu ketchup iute. Vaduva din anul 1946, ea primeste o pensie de 338 de dolari, echivalentul salariului minim din Brazilia. Batrana are un fiu, patru nepoti si sapte stranepoti, anunta Click.

O femeie din China isi vinde laptele pe Internet. O proaspata mamica din Hangzhou, China, a decis sa-si scoata laptele la vanzare pe Internet, pentru ca avea prea mult. Ideea pare sa-i fi venit dupa ce femeia, care a nascut in februarie anul trecut, si-a dat seama ca laptele pe care sanii sai il produc este in exces, iar cantitatea pe care ar vinde-o nu ar dauna deloc micutului. Desi laptele este conservat la congelator, iar intentia chinezoaicei a fost aceea de a ajuta mamele care nu au lapte, anuntul a starnit vii discutii pe internet. Acesta a fost publicat pe site-ul Taobao.com, unul dintre cele mai importante surse de informatii de vanzare-cumparare online chinezesti, informeaza Libertatea.