O americanca a fost arestata dupa ce a incercat sa vanda o roca de pe Luna cu 1,7 milioane de dolari. O americanca a incercat sa vanda o roca de pe Luna cu suma de 1,7 milioane de dolari unui agent NASA. Femeia din SUA a fost arestata dupa ce a incercat sa vanda o roca selenara. In America, acest lucru constituie o infractiune, deoarece rocile sunt considerate comori nationale. Americanca a cerut pentru roca suma de 1,7 milioane de dolari, insa din pacate cumparatorul era un agent NASA sub acoperire. Femeia este acum anchetata pentru a se stabili daca roca era de pe Luna, scrie Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

Perversiuni la McDonald's! A fost dezbracata si batuta la fund. O serie de incidente bizare au avut loc in SUA, incepand cu anul 1992, pana in 2004, cand un barbat a fost arestat in urma unui eveniment traumatizant pentru o tanara angajata a unui McDonald's. Aceasta serie de incidente a fost cunoscuta sub numele de "The McDonald's strip search scam". In urma unor farse telefonice, care au avut loc in peste 30 de state americane, mai multe femei angajate ale unor restaurante sau magazine au fost dezbracate si perchezitionate la piele la locul de munca, anunta Click.

Uite ce steaguri ciudate au unele state! Steagul Libiei este unul foarte simplu, pe un fundal de culoare verde fara niciun alt insemn. Este, de altfel, singurul steag din lume realizat dintr-o singura culoare. A fost adoptat in noiembrie 1977 si este verde pentru ca aceasta culoare este cea traditionala a islamului, religia de stat din Libia. Drapelul Nepalului este singurul din lume care nu este rectangular (nu are unghiuri drepte). Acest steag, adoptat in decembrie 1962, este format din doua triunghiuri suprapuse in interiorul carora gasim un soare si o semiluna. Adoptat in 1972, drapelul Bhutanului este reprezentat de un balaur pe un fundal galben-rosu. Desenul de pe acest steag reprezinta o traditie budista, balaurul fiind un personaj foarte important pentru cultura si mitologia din aceasta tara, informeaza Libertatea.

Pastorul care a prezis Apocalipsa a trimis un mesaj omenirii: Sfarsitul Lumii s-a amanat pana in octombrie. Pastorul american care a prezis Sfarsitul Lumii pentru data de 21 mai 2011 s-a razgandit si a mai facut o predictie. El le-a transmis adeptilor sai prin intermediul postului sau de radio ca Apocalipsa va avea loc in luna octombrie. Din nefericire acum el nu stie exact ziua in care vom muri. Cu toate ca pastorul s-a inselat cu prima predictie inca mai sunt oameni care il cred orbeste, scrie Cancan.

Nu purta chiloti! O tara-ntreaga i-a vazut pasarica! Sa ne facem cruce si sa ne bucuram ca nu ni s-a intamplat noua! O tanara a avut ghinionul sa fie aleasa pentru o demonstratie de arte martiale, fara sa banuie ca antrenorul o va craci si toata Asia ii va vedea pasarica! Tanara, imbracata intr-o fusta mini, a omis, de dragul confortului, sa-si puna si o pereche de chiloti, iar asta a costat-o scump. Invitata la un show TV, ea a fost aleasa sa participe la o demostratie de arte martiale. Femeia a acceptat, insa ce a urmat e demn de un film de comedie XXX. Barbatul care realiza demostratia a luat-o pe sus si i-a cracanat picioarele fetei, astfel o tara intreaga i-a vazut "tufisul", anunta Click.

Cum sa canti la pian cu ajutorul gandului. O echipa condusa de Eduardo Miranda, compozitor si specialist in calculatoare, a creat o interfata creier-calculator-muzica ce permite oamenilor sa produca melodii doar cu ajutorul miscarii ochilor si a undelor cerebrale. Potrivit descopera.ro, calculatorul care are incorporat acest dispozitiv poate fi achizitionat de persoanele cu dizabilitati pentru suma de 3.500 de dolari. Acesta utilizeaza trei electrozi si un amplificator EEG. Folosindu-se se undele cerebrale, o persoana poate crea instantaneu o gama larga de note muzicale prin mutarea privirii catre una dintre cele patru imagini. Acestea sunt responsabile de inaltimea fiecarui sunet, de ritm, controland in acelasi timp durata fiecarei note. Ca si atunci cand inveti sa canti la un instrument muzical propriu-zis, utilizarea dispozitivului necesita studiu si indemanare, sustin cercetatorii, informeaza Libertatea.

O britanica este alergica la aparatele electrice. Femeia din Marea Britanie este alergica la telefoane, televizoare si radio. Sarah Dacre este atat de sensibila la aparatele electrice incat pana si vecinii acesteia s-au vazut nevoiti sa renunte la internetul wireless. Britanica sufera de aceasta sensibilitate de trei ani, de cand facea sedinte de chimioterapie, scrie Cancan.

Cum arata palaria de 92.000 de euro. Palaria pe care Printesa Beatrice a Marii Britanii a purtat-o la nunta printului William cu Katie Middleton a trezit numeroase discutii. Dupa ce s-au facut tot felul de glume pe seama ei, nepoata reginei Elisabetha a II-a a scos-o la vanzare pe Internet. Si surprizele nu au intarziat sa se arate. Ofertele au inceput sa curga, ajungand ieri la suma de 92.000 de euro pentru ciudata palarie confectionata de celebrul designer britanic Philip Treacy, anunta Click.