Vantul o sicaneaza pe Michelle Obama! A ciufulit-o si i-a ridicat fusta chiar in fata Elisabetei a II-a! Vantul a pus-o in incurcatura pe prima doamna a Statelor Unite ale Americii in timpul unor vizite efectuate impreuna cu sotul sau prin Europa. A ciufulit-o in timp ce cobora din avion si a facut-o sa arate ca o celebra trupa care a participat anul acesta la Eurovision. Ulterior, in momentul in care se afla la Palatul Buckingham, in fata reginei Marii Britanii, vantul i-a ridicat fusta lui Michelle Obama si a determinat-o sa fie foarte atenta la vestimentatia sa cand asculta, impreuna cu sotul sau, imnul SUA, scrie Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

Masina blindata a lui Obama, pe butuci. Ce bombe, grenade, aruncatoare de flacari sau atacuri teroriste cu armament de asalt? Nu a fost nevoie decat de o movila mai sanatoasa pentru a pune pe butuci ditamai Cadillacul presedintelui Barack Obama. S-a intamplat ieri dimineata in Dublin, Irlanda, chiar in fata ambasadei SUA. In masina blindata, de 8 tone, nu se aflau decat membri din delegatia diplomatica americana care il insoteau pe presedintele de la Casa Alba. Rusinoasa defectiune a fost remediata cu ajutorul unor mecanici, experti in ridicat si pus pe platforma masinile parcate aiurea, anunta Click.

Incredibil! Un caine creste mare in numai 40 de secunde! Dunder e un ciobanesc german care, precum printul din poveste, creste in 40 de secunde cat alti patrupezi intr-un an. De fapt la mijloc nu e nici un miracol. Dunder a fost filmat timp de 10 luni, de cand avea opt saptamani, pana la implinirea varstei de un an. Ulterior, stapanul cainelui a compilat filmuletele intr-unul singur, astfel incat, in 40 de secunde in vezi pe patruped transformandu-se dintr-un catelus in ditamai dulaul, informeaza Libertatea.

Uite noua fita din moda! A fost creata cravata din lemn! O noua inovatie in domeniul vestimentar a cucerit lumea. A fost creata cravata de lemn. Accesoriul vestimentar este creat in totalitate din lemn, dar lucratura este atat de fina incat, la prima vedere, nu poti observa din ce este facuta. Materia prima este lemnul recuperat din santiere sau cladiri demolate. Noua "fita" din moda se gaseste in diverse culori si costa numai 34 de dolari, scrie Cancan.

Coreencele isi duc copiii la operatii estetice: le maresc ochii si ii taie sub limba pentru a arata si a vorbi mai occidental. Intr-o economie in care se vorbeste tot mai mult de globalizare, mamele coreence si chinezoaice vad in operatiile estetice pentru fetele lor o investitie care va fi de o suta de ori mai profitabila cand acestea vor creste: au o mai mare incredere in ele, vor gasi un loc de munca mai bun si un sot pe placul lor. Lee Min Kyong este o micuta balerina de doar 12 ani care se simte in largul ei doar cand danseaza. In restul zilei, coreeanca este frustrata de infatisarea sa, desi nu prezinta nicio anomalie, anunta Click.

Au facut un flashmob in chiloti si sutien. In urma cu cateva zile, la Grove, Los Angeles, a avut loc un eveniment ce a atras atentia multor persoane - in special a barbatilor aflati in preajma. Mai multi tineri, fete si baieti, si-au aruncat hainele de pe ei si, ramasi in costume de baie sau lenjerie intima, au inceput sa danseze. Flashmobul a fost foarte apreciat de privitori, care si-au scos repede camerele de filmat si telefoanele mobile pentru a surprinde clipele, informeaza Libertatea.

Sa vezi si sa nu crezi! In America a aparut curcubeul dublu! Vezi aici cum arata! Tornadele care au lovit Statele Unite in ultimele zile au dus la producerea unui fenomen rar. In statul Missouri a aparut curcubeul dublu. Acest fenomen este unul extrem de rar. Din fericire, un american a fost la fata locului si a inregistrat totul. Postarea imaginiilor pe internet a dus la o serie de dezbateri legate de ciudatul fenomen. Postari de genul: "Un fenomen unic" pana la "E clar! Vine sfarsitul lumii" au facut inconjurul lumii. Tornada Joplin a lovit Statele Unite lasand in urma sa importante pagube materiale, dar si o gramada de morti si raniti, scrie Cancan.