Unul dintre cele mai spectaculoase clipuri video de pe Youtube. Secunda in care "Million Dollar Boy" pierde totul. Momentul in care cea mai mare piramida 3D din piese de domino s-a prabusit a fost "surprins" intr-un film postat pe Youtube care a fost vizualizat de un milion de utilizatori si a starnit zeci de comentarii. Incidentul s-a produs cand constructorul ei aseza ultimele piese. "Ar fi fost cea mai mare piramida 3D construita vreodata din dominouri, de pe Youtube si poate chiar din intreaga lume. Dar chiar in momentul cand pasionatul de domino Annodomino2007, numele de utilizator al constructorului ei, punea ultimele cateva piese in loc, gravitatia a preluat controlul". Asa descrie Daily Mail naruirea ingenioasei constructii, potrivit Gandul.

Faze TariFoto: Colaj foto

Are cea mai mare colectie de carti in miniatura. Record. Ungurul Jozsef Tari e mare colectionar de carti, dar nu de orice fel, ci in miniatura. De-a lungul anilor, el a adunat 4.500 de astfel de volume minuscule, care au dimensiuni de doar cativa milimetri. Cartea cea mai mica din colectia lui masoara 2,75 de milimetri inaltime si are o latime de 1,75 milimetri, scrie Cancan.

Un aparat foto Leica din 1923, vandut la pretul record de 1,32 milioane de euro. Un aparat de fotografiat Leica datand din 1923 a fost vandut la pretul record de 1,32 milioane de euro la o licitatie care a avut loc la Viena (Austria), devenind astfel cea mai scumpa camera foto din lume, informeaza AFP. Aparatul foto fusese estimat de specialisti la o suma cuprinsa intre 350.000 si 450.000 de euro. Cumparatorul este un colectionar de origine asiatica ce a dorit sa ramana anonim, a precizat galeria vieneza Westlicht, care a organizat licitatia. Aparatul Leica face parte dintr-o serie de 25 de prototipuri fabricate in 1923, cu doi ani inainte de scoaterea pe piata a celebrei marci germane. Trimis la New York pentru a fi brevetat, el a fost primul aparat Leica exportat, scrie Gandul.

Bigfoot a fost filmat pentru prima data. O femeie care facea o drumetie alaturi de un prieten a surprins in timpul filmarii excursiei o imagine cu o creatura despre care sustine ca este Bigfoot. Femeia, care si-a dezvaluit doar numele Samantha, a filmat imaginile in parcul Downriver din Spokane, Washington, cu camera de la iPhone si le-a postat pe Youtube, informeaza Mediafax. Samantha sustine ca nu a realizat prezenta creaturii decat in momentul in care a revazut filmuletul acasa. Femeia a trimis un email unui post de televiziune din Statele Unite, in care a scris ca desi pana in prezent nu credea in existenta lui Bigfoot, acum nu mai este sigura de acest lucru, scrie Click.

"Fata cu bucle de aur" - hotul din Marea Britanie care mananca si doarme in casele in care da spargeri. Politia din Essex, Marea Britanie, cauta un spargator de case poreclit "Fata cu bucle de aur", care intra noaptea in locuinte, mananca din frigider, doarme in pat si pleaca a doua zi cu obiecte furate, scrie BBC. Detectivii l-au botezat pe hot "fetita cu bucle de aur" ("Goldilocks"), facand referinta la povestea celor trei ursi care isi parasesc locuinta, lasand mancarea calda pe masa, iar o fata se strecoara inauntru, mananca din bolul ursului cel mic si se culca in patul lui. "Povestea celor trei ursi" de Robert Southey a fost publicata in 1837 si este cunoscuta si sub numele de "Goldilocks", scrie Gandul.

A realizat o piramida din 72.000 de sticle de bere. Artistul francez Cyprien Gaillard s-a inspirat dintr-un monument turcesc pentru realizarea piramidei. Gaillard a hotarat sa aduca arta aproape de toata lumea si a realizat o piramida din 72.000 de sticle de bere. Ulterior, artistul a cerut ca berea sa fie consumata de cativa cetateni germani. Potrivit Daily Mail, monumentul turcesc din care s-a inspirat francezul, a fost construit in secolul al II-lea, scrie Cancan.

Cum isi imbratiseaza o pisica puiul, in somn. Un video care a ajuns la 5,6 milioane de vizionari in doar doua zile. Video-ul postat joi, 26 mai, a devenit o senzatie pe internet, iar popularitatea lui s-a raspandit cu o asemenea viteza incat a ajuns la sase milioane de vizionari in doua zile. Puiul de pisica doarme in bratele mamei sale si isi misca labutele in vis. Pisica isi strange puiul in brate si mai aproape, cu o gestica foarte asemanatoare cu modul in care isi imbratiseaza o mama copilul, scrie Gandul.