A devenit mamă, la 90 de ani, pentru prima dată! Niciodată nu e prea târziu să ai copii. Iar pentru TJ această bucurie a venit când proaspăta mămică are 90 de ani. Nu vă uimiti! Este vorba despre o broască testoasă, dar chiar si pentru ea. în ciuda faptului că trăieste aproape 200 de ani, vârsta e cam înaintată. TJ a avut doi pretendenti tinerei, unul de 40, iar celălalt de 41 de ani, si nu se stie care dintre ei este tatăl micutului pui. Mai mult, mogâldeata de broscută nu este nici băietel nici fetită. Sau, cel putin, până la vârsta de cinci ani nu se va putea determina sexul său, scrie Libertatea.

Faze TariFoto: Colaj foto

Sfârşitul Lumii chiar o să vină! Oamenii vor dispărea de 80 de ori mai repede ca dinozaurii. Oamenii de ştiinţă susţin că suntem în plin proces de extincţie şi că toate speciile existente pe Pământ vor dispărea în următorii 300 de ani de 80 de ori mai repede ca dinozaurii. Este vorba despre a şasea extincţie din istoria planetei noastre care este comparabilă cu cea în care dinozaurii au dispărut de pe faţa Pământului. "Sună sinistru, dar vestea bună e că nu suntem chiar aşa de aproape de sfârşitul inevitabil", a explicat coordonatorul cercetării, paleobiologul Anthony Barnosky de la Universitatea California, Berkeley, anunta Cancan.

Un tanar a facut echilibristică la 30 m fără protecţie! Andy Lewis, un cascador american de 24 de ani, a traversat o râpă situată între stânci, la o altitudine de 30 de metri, fără nici un echipament de protecţie. Andy Lewis este conştient că, dacă vreodată nu îi iese numărul, are două soluţii: "fie reuşesc să mă prind de frânghie, fie mor". Pentru ca numărul său de echilibristică să fie complet, Lewis se opreşte la mijlocul drumului şi mai face şi câteva cascadorii, stând numai pe glezne. "E foarte dureros să îţi menţii echilibrul pe glezne. E foarte greu să îţi antrenezi muşchii încât să te menţii aşa", a explicat tânărul. Ultimul său "act" l-a susţinut deasupra unei râpi stâncoase, din California, numită şi "Puşca mexicană", informeaza Click.

S-a îngropat de viu ca să aibă noroc... si a murit. Un rus auzise că dacă se îngroapă în pământ si stă asa o vreme, o să aibă parte de noroc si lucruri bune. Nu se stie ce-si dorea bărbatul de 35 de ani atunci când s-a pus în sicriu si l-a rugat pe amicul său să îl acopere cu tărână, dar e greu de crezut că spera să moară. Potrivit BBC News, rusul, ”înarmat” cu un telefon mobil s-a lăsat îngropat, după care si-a anuntat amicul, printr-un apel, că totul este în regulă. Acesta s-a culcat linistit, iar dimineata când a mers să-l dezgroape pe prietenul său, bărbatul era mort, scrie Libertatea.

O braziliancă de 100 de ani s-a înscris la şcoală pentru că vrea să înveţe să scrie şi să citească. Brazilianca Isolina Campos a decis, la vârsta de 100 de ani, împlinită pe 25 mai, că a sosit timpul să înveţe să scrie şi să citească, devenind un veritabil exemplu pentru colegii ei de clasă dintr-o şcoală municipală din Londrina, o localitate din sudul Braziliei. Isolina Campos a povestit presei că a început să studieze în 1998, dar a trebuit să abandoneze cursurile din motive de sănătate. Ea a mărturisit că a reluat de curând cursurile de alfabetizare a adulţilor, la seral, deoarece nu dorea "să stea acasă fără să facă nimic", anunta Cancan.

O fată de 23 de ani trăieşte doar cu ciocolată. Cazul incredibil al unei tinere care se hrăneşte doar cu ciocolată uimeşte nu doar opinia publică, ci şi specialiştii în domeniu, potrivit The Sun. Miile de calorii pe care Gemma Green din Bolton Lancashire, Marea Britanie, le consumă zilnic sunt singura sursă de hrană pe care tânăra de 23 de ani o poate înghiţi. Fata ţine de câţiva ani o dietă bazată doar pe ciocolată şi produse din ciocolată şi, spre uimirea tuturor, inclusiv a nutriţioniştilor, greutatea ei este normală, iar starea de sănătate excelentă, informeaza Libertatea.

Uite cum arată "octomama" după ce a născut până acum 14 copii. Nadya Suleman, care a fost gravidă cu octupleţi şi apoi a mai dat naştere la şase copii, a ieşit la plajă şi arată de parcă nu ar fi născut niciodată. Ea şi-a expus abdomenul plat într-un costum de baie animal print. Ea spune că a ajuns să arate aşa la 34 ani şi 14 copii datorită exerciţiilor intensive şi alimentaţiei sănătoase, scrie Cancan.