A vrut s-o impresioneze! Un polonez s-a dezbracat si a intrat calare in casa iubitei. Aflat la o bere in oras cu prietenii Pole Jan Rudnicki s-a gandit ca cea mai buna cale de a o impresiona pe aleasa inimii sale este sa se dezbrace si sa intre calare in casa femeii. Prietenii barbatului au crezut ca acesta glumeste initial, dar Rudnicki s-a urcat pe cal si a plecat spre casa femeii. Aceasta, in schimb, nu l-a primit cu bratele deschise, ci a chemat Politia, spunand ca se afla "un nebun" la ea in casa. Barbatul si-a cerut ulterior scuze si vrea chiar sa repare stricaciunile, scrie Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

Au vrut sa faca sex in biserica! Momente de groaza intr-o biserica din centrul capitalei Norvegiei. Trei protestatari dezbracati au incercat sa faca sex in altar. Britanicul Demi Goddard, de 30 de ani, si doi prieteni, o femeie si un barbat, s-au napustit intr-o biserica din Oslo si, sub privirile oripilate ale unei calugarite, au inceput sa simuleze relatii sexuale, in altar. "Erau aproape goi, ambii s-au urcat pe individa si au inceput sa o mangaie. Ea gemea puternic", a spun un enorias care a chemat, imediat, Politia. Cei trei, membri ai unui grup "eco-porno" care se numeste "Sex pentru padure", manifestau impotriva suspendarii unui preot care, dupa ce a scris cartea "Sexul in Biblie", a fost exclus din comunitatea religioasa, anunta Click.

Ridicat in aer cu balonul, cu carlige prinse de spate. Plimbarile cu balonul cu aer cald sunt, de obicei, relaxante - te pierzi incet printre nori. Ei bine, un american este de alta parere in privinta calatoriei cu balonul: prefera sa fie suspendat in aer cu carlige, agatate de... spatele lui. Zane Whitmore, in varsta de 34 de ani, a lucrat vreme de doi ani pentru a sta 75 de minute agatat de balon in aer. Barbatul a calatorit la inaltimea de aproximativ 3.300 de metri, informeaza Libertatea.

O actrita din Marea Britanie a pastrat cadavrul mamei in casa 6 luni, pentru a-i incasa pensia. O actrita din Marea Britanie a pastrat trupul neinsufletit al mamei sale timp de 6 luni in casa, pentru a-i incasa pensia. In tot acest timp femeia si fiica ei dormeau in aceeasi casa cu cadavrul. Vecinii au alertat autoritatile care au gasit trupul batranei in stare avansata de putrefactie. Actrita a fost arestata pentru frauda, impreuna cu fiica sa, retinuta pentru complicitate, scrie Cancan.

A inotat 108 km printre rechini. Penny Palfrey, din Australia, a reusit in premiera mondiala sa strabata distanta de 108 kilometri, in apele pline de rechini din insulele Cayman. Femeia in varsta de 48 de ani a tinut mortis sa nu fie ajutata deloc pe intreaga durata a maratonului. Dupa ce a terminat cursa de 40 de ore si 41 de minute, femeia abia putea sa stea in picioare din cauza epuizarii si a deshidratarii. Ea a fost aclamata de localnici si o ambulanta i-a acordat primul ajutor pentru ca a lesinat. Recordul lui Penny Palfrey a fost omologat de Guinness Book of Records, anunta Click.

De gelozie, o britanica si-a omorat sotul cu un ciocan. Poveste socanta in Marea Britanie! Intr-o criza de gelozie, o femeie de 57 de ani, si-o omorat cu sange rece sotul cu care avea o casnicie de 31 de ani, lovindu-l in mod repetat cu ciocanul in cap. Sally Challen s-a infuriat la culme cand a descoperit pe telefonul sotului ei o convorbire intre el si o femeie, pe care se pare ca o cunoscuse pe un site matrimonial. Orbita de gelozie, ea a pus mana pe un ciocan si si-a atacat sotul, care isi lua pranzul in bucatarie, lovindu-l in cap de peste 20 de ori. Apoi, aceasta l-a acoperit cu paturi si a pus un bilet pe el, in care i-a scris ca il iubeste si a plecat de acasa, cu gandul sa se sinucida, vrand sa se arunce in mare de pe o stanca. Pe drum, ea si-a sunat verisoara, careia i-a marturisit crima si i-a spus planul ei de sinucidere, iar femeia a anuntat imediat politia, care s-a deplasat la locul unde Sally voia sa se sinucida si au convins-o sa se razgandeasca, informeaza Libertatea.

Un japonez a colectionat mostre de saliva de la sute de fete in ultimii 17 ani. Un japonez de 55 de ani colectiona de ani de zile mostre de saliva de la fete pe care le-a acostat pe strada si le-a filmat in detaliu. Toshihiko Mizuno a fost arestat la Tokyo pentru "comportament indecent", delict care poate fi pedepsit cu un an de inchisoare sau cu amenda de 9.000 de euro. Ultimele sale victime, trei fete de noua si zece ani, au fost abordate separat, intre octombrie si decembrie 2010. Aparent, scenariul era mereu acelasi: barbatul se recomanda ca fiind om de stiinta si cerea fetelor sa dea o mostra de saliva "pentru cercetare", scrie Cancan.

Nu e gluma! BBC a angajat un expert in statul pe scaun. Compania a decis sa angajeze un specialist care sa ii invete pe angajati sa stea mai comod pe scaun. Odata cu mutarea intr-o noua redactie, conducerea BBC a considerat ca e cazul sa-si ajute angajatii sa se simta mai bine in timp ce muncesc la birou, asa ca le-a adus un expert care sa ii consilieze in alegerea noilor scaune. Jurnalistii au la dispozitie trei modele diferite pe care trebuie sa le probeze in fata specialistulului in "statul pe scaun", pentru ca acesta sa le arate pozitia corecta si sa ii sfatuiasca in alegerea modelului potrivit, anunta Click.