Statiune de lux din Taiwan, abandonata pentru ca a fost considerata blestemata. Publicatia americana online io9 prezinta o galerie foto cu Sanzhi, o statiune de lux blestemata si abandonata din Taiwan. Imaginile sunt realizate de fotograful Craig Ferguson. Proiectat pentru a deveni o statiune de lux pentru fortele militare ale SUA din Asia de Est, complexul de agrement a fost abandonat in anii '80, la numai doi ani dupa ce au inceput lucrarile. Arhitectura futurista a caselor cu forma de OZN-uri parea sa transforme complexul intr-unul unicat. Insa, dupa mai multe accidente tragice petrecute in timpul constructiilor, s-a decis amanarea inaugurarii. Structurile metalice au fost abandonate, iar cladirile nu au fost niciodata finalizate, scrie Gandul.

Faze TariFoto: Colaj foto

Record in scopuri caritabile. 400 de oameni s-au balacit in pielea goala. Un grup de 400 de nudisti a intrat in Cartea Recordurilor dupa ce s-a balacit in apele extrem de reci din Rhossili Beach, sudul Tarii Galilor, in incercarea de a strange bani pentru bolnavii de cancer. Veniti din toata lumea, cei 400 au fost atat de entuziasmati sa stabileasca un record mondial incat au ignorat vantul si temperatura scazuta a diminetii si s-au aruncat in valuri goi pusca. Suma pe care grupul a vrut sa o stranga intrand in Cartea Recordurilor este de 5.700 de euro, bani care ar urma sa ajunga la Fundatia "Marie Curie", dedicata bolnavilor de cancer. Recordul anterior de oameni care s-au balacit dezbracati a fost de 250. La contactul cu apa foarte rece, entuziasmul nudistilor s-a mai temperat, iar plaja rasuna de exclamatiile lor. "Am venit din Australia! La ce m-oi fi gandit?", s-a intrebat, in timp ce tremura de frig, Lizzy White. "Oricum, a fost foarte distractiv si interesant sa ma dezbrac si sa ma arunc in valuri, chiar daca apa e mult prea rece pentru mine", a adaugat australianca Lizzie, de 25 de ani, citata de "Daily Mail". Pentru unii din grupul de 400, aceasta a fost prima experienta de nudism, scrie Cancan.

Ghinionul unui evadat care a batut la prima usa ivita in cale pentru a da un telefon: cine i-a deschis. Un detinut american a reusit sa evadeze dintr-o inchisoare cu grad minim de securitate, insa a fost prins dupa ce s-a oprit, imbracat in uniforma rosie de puscarias, la o cabana inchiriata de un gardian pentru a intreba daca poate da un telefon, relateaza Gawker. James Edward Russell, in varsta de 39 de ani, a fost inchis la Centrul Olimpic de Corectie din Washington pentru fals si furt. Sambata, el a reusit sa evadeze si a ajuns pana la o padure aflata la 22 de kilometri de inchisoare. Acolo, a batut la usa unei cabane pentru a cere un telefon mobil. Urmarit de ghinion, Russell a ales cabana unui gardian al inchisorii de la care fugise. Paznicul a recunoscut imediat uniforma rosie pe care o purta. Barbatul a fost retinut, iar incercarea de a fugi i-ar putea prelungi pedeapsa cu inca un an, scriu jurnalistii americani, scrie Gandul.

Patru crocodili descoperiti intr-un apartament londonez. Politistii au fost socati sa descopere intr-o camera a unui apartament londonez patru crocodili dintr-o specie rara. Ofiterii de politie fusesera chemati pentru o alta problema si, descoperind animalele in apartament, au chemat la fata locului politia veterinara. Toate specimenele erau femele, apartinand speciei de crocodili pitici West African dwarf crocodile. Seful serviciului de sanatate a animalelor s-a declarat uimit de prezenta reptilelor in apartament. El a declarat ca dimensiunea redusa a animalelor nu poate cauza moartea oamenilor, dar ca acesti crocodili pitici pot provoca rani urate prin muscatura lor feroce. Din pricina conditiilor improprii in care erau tinute, starea animalelor era precara, un crocodil murind la scurta vreme de la descoperirea de catre autoritati, potrivit site-ului totulredus.ro.

Ce pusti tare! Uite-l cum danseaza pe Xbox Kinect! Iata copilul dansator care face ravagii pe Internet si nici macar nu are nevoie de scena pentru a atrage publicul. Pustiul danseaza pe melodia Rihannei - "Disturbia", intr-un magazin, in timp ce este filmat de cumparatori, si are o coregrafie demna de un profesionist. Baiatul este sincronizat 100% cu jocul de pe computer si nu rateaza nici macar un pas. Chiar daca jocul este setat la nivelul "dificil", pustiulica ramane concentrat in timp ce se misca prin magazinul Microsoft din Bellevue Washington, scrie Click.