A aparut prima parodie dupa cocalarul cu Maserati! Uite-l pe romanul din Chicago care face mega caterinca de el! Petre Craete, bodyguardul lui Alex Reid, se bucura de un imens succes si in Statele Unite ale Americii. Cocalarul, care s-a filmat in timp ce prezenta Maserati-ul sefului spunand ca este al lui fiindca Dumnezeu l-a ajutat sa isi indeplineasca un vis, are si discipoli. Un barbat din Chicago a vrut si el sa le arate prietenilor din tara ca ii merge bine si nu spala vase asa cum cred rautaciosii. "Le-am demonstrat cu acest 'youtube' ca eu nu fac asa ceva. Uitati-va numai ce bord are masina mea, scaune de piele, maneta cu schimbator pentru viteze. Totul am facut numai cu ajutorul lui Dumnezeu", spune barbatul. "Am venit in America si am reusit ca in nici 15 ani de stat aici sa imi cumpar o asemenea masina. Stiu ca multi viseaza la asa ceva", a completat romanul care il parodiaza pe Petre Craete, scrie Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

Traieste din diamante gasite pe strada. Raffi Stepanian, un american de 43 de ani, traieste de pe urma micilor bucati de aur, platina, diamante si rubine pe care le aduna de pe o strada din New York. Newyorkezul Raffi Stepanian a pornit goana dupa aur pe strazile Manhattanului in urma cu cativa ani. Lucrase ca bijutier si descoperise cat de multe particule de metale si pietre pretioase cadeau pe podea imprejurul sau. Asa i-a venit ideea sa caute astfel de resturi pe strazi. Pe strada 47 din New York gaseste cele mai mari cantitati de aur, platina, diamante si rubine. Inarmat cu un cutit si o penseta, Stepanian inspecteaza, stand pe genunchi, cat e ziua de lunga, toate crapaturile, praful si noroiul de pe strazile din Diamond District, anunta Click.

La 88 de ani e cel mai batran balerin din lume! John Lowe, din Witchford, Anglia, este, cel mai probabil, cel mai in varsta balerin din lume. La 88 de ani, fostul profesor, o sa apara in prima piesa. Lowe a ajuns sa isi puna in practica pasiunea la o varsta la care alti oameni se plimba agale prin parc si nu sunt in stare sa mai urce cinci trepte. Totusi, britanicul se antreneaza din greu, in asteptarea spectacolului in care va avea un rol important si care este primul din cariera lui de balerin. John Lowe se simte bine, este foarte flexibil si are energie ca si un copil pus pe sotii, informeaza Libertatea.

Noul Monopoly, inspirat din istoria trupei AC/DC. Noua versiune a jocului, ce poarta numele de "Collector's Edition Monopoly",va fi inspirata din istoria consacratei trupe AC/DC, dupa ce anterior au fost lansate pe piata versiuni inspirate din trupele Metallica si Kiss, informeaza Mediafax. "Collector's Edition Monopoly" contine locuri internationale, iar utilizatorii pot cumpara sau vinde albume ale formatiei. De asemenea, pionii vor avea diverse forme, precum pachete de dinamita, fulgere sau clopote, inspirate din diverse melodii ale celor de la AC/DC, scrie Cancan.

Un american a jefuit o banca pentru un dolar! Afla aici motivul! Un localnic din Carolina de Nord, James Verone, a jefuit o banca de un dolar pentru a beneficia de ingrijirea medicala care urma sa-i fie oferita in inchisoare. "Acesta este un jaf, va rog sa-mi dati un dolar" sunt cuvintele cu care americanul a jefuit banca. Apoi a spus ca va sta pe un scaun si va astepta sa vina politia. Verone declara ca a recurs la acest gest din motive medicale si pentru a avea un acoperis deasupra capului. In varsta de 59 de ani, "spargatorul de banca" sufera de o descrescenta pe piept, doua coaste rupte si o problema la piciorul stang, anunta Click.

O americanca a nascut sase copii in trei minute. Heather Carroll, din Dallas, este eroina zilei. Femeia in varsta de 30 de ani a nascut astazi nu mai putin de sase bebelusi in doar ... trei minute. Bebelusii, cinci fetite si un baietel, sunt sanatosi tun si cantaresc intre 500 de grame si 1,134 kg, relateaza Daily Mail. In urma cu trei saptamani, americanca se interna in clinica Brookwood Medical Center, din Alabama, pentru a naste prin cezariana. Insa sorocul a venit abia azi dimineata, cand, ajutata de 50 de medici, femeia a reusit sa-i aduca pe lume pe micuti, fara alte complicatii. Tatal bebelusilor poarta acum sase bratari de identificare, pentru a-si putea vizita copiii. "Tot ce s-a petrecut in dimineata aceasta a fost perfect", a spus el, declarand ca se afla in al noualea cer, informeaza Libertatea.

Au vrut sa fure o bicicleta legata de un copac, asa ca au taiat copacul. Un jaf mai putin obisnuit a avut loc in SUA. Mai multi hoti au vrut sa fure o bicicleta legata de un copac, asa ca solutia lor a fost sa taie copacul. Dupa ce au reusit ce si-au propus, barbatii au fugit de la locul faptei si au lasat bicicleta abandonata, scrie Cancan.