Cum arata copacii care au "inghitit" automobile, biciclete si pietre funerare si alte obiecte de-a lungul anilor. Fotografii cu arbori care au "inghitit" biciclete, motociclete, cutii postale, semne de circulatie, masini sau pietre funerare fac senzatie pe internet, scrie Daily Mail. Imaginile au fost postate de oameni pe site-ul hungrytrees.com. Copacii au inghitit obiectele incetul cu incetul, de-a lungul a circa 30 de ani. Cele mai multe poze au fost facute in Statele Unite, dar sunt imagini si din alte locuri, cum ar fi Londra, scrie Gandul.

Faze TariFoto: Colaj foto

"Dorel" de la Braila a lasat fara curent un cartier intreg. A infipt in stalp "gheara" de la excavator. O pana de curent de peste sase ore i-a enervat la culme pe locuitorii unui cartier din Braila, mai ales ca motivul avariei a fost de-a dreptul stupid: muncitorul de pe excavator a confundat stalpul cu un pom si l-a pus la pamant! Plina de zel, echipa de muncitori s-a prezentat pe strada Grivitei din Braila inca de la primele ore ale diminetii de ieri. Strada urmeaza sa se asfalteze si copacii trebuie scosi, pentru a face loc utilajelor. Excavatoristul avea banala misiune de a strange din zona resturile de crengi si, probabil distrat, nu a observat ca infige gheara de la cupa utilajului tocmai in stalpul de curent. Acesta s-a rupt si s-a prabusit fix in spatele excavatorului, spre norocul lui "Dorel", care putea sa mai si pateasca ceva! Dupa isprava comisa, el a anuntat imediat firma de electricitate, scrie Cancan.

Unul dintre cele mai periculoase drumuri de munte din lume, construit de chinezi. Chinezii construiesc un drum pentru turisti situat la un unghi de 90 de grade pe versantul muntelui Shifou, in Provincia Hunan, scrie Daily Mail. Drumul are circa un metru latime si este construit de o echipa de muncitori chinezi care lucreaza aproape fara nicio masura de siguranta. Cand va fi terminat, drumul de pe munte va avea 2,8 km si va fi cel mai lung traseu pentru turisti din China, scrie Gandul.

Arca lui Noe a fost recreata, in marime naturala, de un olandez. Olandezul Johan Huibers a visat ca tara sa va fi inghitita de ape, asa ca i-a venit ideea sa reconstruiasca Arca lui Noe. Dupa un vis teribil in care Olanda era inghitita de ape, Johan Huibers s-a hotarat ca vrea sa construiasca o Arca a lui Noe, potrivit NBC News. S-a apucat de lucru acum 3 ani de zile iar in acest moment se mandreste ca arca sa, desi, probabil, n-ar face fata unui potop, a devenit obiectiv turistic, scrie Cancan.

Incursiune intr-un azil pentru prostituatele batrane. Vezi unde se retrag profesionistele sexului din Mexic. Casa Xochiquetzal, situata in centrul istoric din Mexico City, constituie un refugiu pentru 23 de prostituate in varsta. Insa de la deschiderea portilor, in 2006, circa 300 de femei au gasit aici hrana, adapost si protectie. Cele mai multe locuitoare ale casei au fost vandute in copilarie retelelor de trafic de carne vie, precizeaza BBC. Centrul a fost fondat acum cinci ani de catre Carmen Munoz, ea insasi o fosta prostituata. Femeia a fost impresionata de prostituatele in varsta care dormeau pe strazi. Dupa cativa ani de lobby, aceasta a obtinut sprijin guvernamental si primarul de atunci, Andres Manuel Lopez Obrador, i-a oferit o cladire darapanata din secolul al XVIII-lea, pe care a renovat-o si a transformat-o in adapost, scrie Gandul.