Uite cum reactioneaza un trib din Papua Noua Guinee la vederea unor barbati albi civilizati! Un film de arhiva din 1976 arata cum reactioneaza bastinasii din Papua Noua Guinee la intalnirea cu oamenii care le-au descoperit asezarea. Reactiile sunt diferite si merg de la frica pana la bucurie. Un chibrit a dus la apropierea dintre cele doua civilizatii. Cand unul din cercetatori ii arata batul de chibrit unui bastinas, acesta ii strange mana si realizeaza ca nu are de ce sa se teama. Curiozitatea devine din ce in ce mai mare si acestia incep sa ii pipaie si sa ii analizeze pe colonizatori, scrie Cancan care prezinta filmuletul.

O lume nebunaFoto: Colaj foto

Lectii de sex salbatic la HBO, in serialul "Game of Thrones".Serialul "Game of Thrones", produs de HBO, a avut premiera in Statele Unite in luna aprilie a acestui an si s-a bucurat de un succes fulminant. Desi nu putem nega valoarea romanului lui George R. R. Martin, probabil ca succesul serialului se bazeaza mai mult pe scenele erotice foarte explicite, aproape pornografice, ale caror protagoniste sunt unele dintre cele mai sexy tinere actrite, precum englezoaicele Emilia Clarke si Esme Bianco sau frumoasa actrita germana de origine turca Sibel Kekilli, scrie Click.

A murit pentru a doua oara: o femeie a facut infarct la propria inmormantare!O femeie in varsta de 49 de ani din Rusia a facut infarct si a murit, dupa ce a constatat ca se afla intr-un cosciug, la propria inmormantare. In timp ce rudele plangeau in jurul cosciugului in care se afla Fagilyu Mukhametzyanov, femeia declarata de medici ca fiind moarta, s-a trezit brusc si a inceput sa tipe, in momentul in care a constientizat unde se afla, scrie adevarul.ro. Medicii au constatat in mod eronat decesul in cazul rusoaicei, insa, din pacate, cel de-al doilea atac de cord s-a dovedit a fi fatal.

Arta de toata voma. Se spune ca arta cere sacrificii iar Millie Brown este o creatoare care tine cont de aceasta zicala. Domeniul artistic in care ea a devenit specialista este...voma. Proiectul lui Millie Brown se numeste Nexus Vomitus si presupune ca artista sa bea lapte colorat pentru ca apoi sa-l vomite intr-un decor alb, in diverse forme. Ceea ce rezulta din dezgustatorul demers se doreste a fi arta, scrie Libertatea.

Ultima trasnaie a englezilor: Se arunca de bunavoie in fata masinilor! In mai multe orase, grupuri de adolescenti rebeli i-au terorizat pe soferi, fiindca se arunca de bunavoie in fata masinilor aflate in trafic. Astfel, adolescentii obisnuiesc sa se intinda pe jos in mijlocul drumurilor, in fata masinilor care se afla in trafic, dupa care, atunci cand acestea se apropie amenintator, se rostogolesc in ultimul moment spre bordura, punandu-si vietile in pericol. Bandele de rebeli care practica acest "sport extrem" se distreaza de minune, scrie Cancan.

Nu mai suport! Curatati-l repede! Bunicul nu s-a mai spalat de 37 de ani. Cu siguranta indianul Kailash Singh a reinventat notiunea de om imputit. Pielea transpirata, picioarele rapanoase si barba de doi metri nu au cunoscut apa si sapunul de 37 de ani. Zilnic, familia il implora pe barbatul care se considera ucenicul zeului Shiva sa se spele. Singh, din satul Chatav, a facut ultima baie in 1974, dupa ce s-a insurat. Mirosul pe care a reusit sa il dezvolte se simte de la aproape cinci metri. Apropiatii sustin ca "nici porcii nu miros asa de urat ca Singh", scrie Click.