OZN-uri filmate pe cerul Londrei in plina zi! Un filmulet de pe youtube a facut senzatie de cateva zile. Imaginile prezinta mai multe obiecte zburatoare neidentificate pe cerul Londrei. Imaginile arata mai multe discuri luminoase care se deplaseaza destul de neuniform pe cer. Se disting cinci astfel de obiecte, dintre care doar unul de dimensiuni mai mari. Toate se deplasau cu viteza in aceeasi directie, pana dispar in spatele unui nor. Discul cel mare a fost mai jucaus, el mai "lasandu-se" filmat de cateva ori in timp ce dadea tarcoale in jurul acelui nor, scrie Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

Are sani de 50 de kilograme, face chat erotic, insa ar putea muri! Nee Annie Hawkins-Turner, in varsta de 52 de ani din Atlanta, SUA, are cei mai mari sani naturali din lume (lucru confirmat de cei de la Guiness World Reccords) si a ajuns pe paginile tabloidelor internationale dupa ce a aparut la emisiunea "This Morning" din Marea Britanie unde a vorbit despre "povara" ei. Nee Annie are un bust de peste 50 de kilograme si de multe ori i-a pus pe ganduri pe medici, avand in vedere ca greutatea imensa a sanilor ei ii poate afecta sanatatea. Astfel, odata cu inaintarea in varsa, coloana ei vertebrala ar putea ceda din cauza greutatii mari pe care trebuie sa o sustina, avand in vedere ca femeia nu este tocmai subtire, anunta Click.

Cum au sarbatorit 5.000 de oameni din 11 orase Ziua Internationala a Strumfilor. Aproximativ 5.000 de oameni au sarbatorit ieri cea de-a 83-a aniversare a lui Peyo, cunoscutul artist belgian care a creat personajele strumfilor. Odata cu aniversarea lui Peyo, fanii strumfilor au vrut sa puncteze si un record mondial, pictandu-si fetele in albastru si purtand tricouri in acelasi ton asortate cu caciulite albe. Fanii caracterelor din desenele animate s-au adunat in 11 orase din intreaga lume ca sa insumeze cel mai mare numar de persoane costumate in strumfi. Astfel, New York-ul, Londra, Dublin, Mexico City si Bruxelles sunt cateva din orasele in care s-au adunat cei circa 5.000 de indivizi deghizati in albastru, informeaza Gandul.

Fenomen misterios in China! Un oras intreg a aparut pe un rau. Locuitorii din orasul Huanshan, din estul Chinei, au ramas muti de uimire cand raul Xin a fost acoperit de o ceata deasa deasupra careia se vedea un oras intreg. Desi fenonemul este impresionant, locuitorii s-au grabit sa faca speculatii si au spus ca este vorba despre o imagine a unei civiliazatii pierdute. Expertii sustin ca totul este o iluzie optica ce apare in momentul in care umiditatea este foarte mare, scrie Cancan.

Traieste cu peste 150 de bucati de gloante in corp. Un barbat din Marea Britanie, impuscat de mai multe ori intr-un schimb de focuri, traieste cu 150 de resturi de gloante raspandite in trup. Doctorii nu au putut indeparta bucatile de proiectile care i-au atins si organele vitale, motiv pentru care i s-a spus ca va trai cu 25 de ani mai putin. Joe Clarke, in varsta de 33 de ani, a supravietuit unui atac armat petrecut in urma cu patru ani, in ciuda faptului ca a fost impuscat de mai multe ori. Ajuns la spital in stare grava, doctorii au constatat ca barbatul avea peste 150 de resturi de gloante raspandite in corp, multe dintre ele atingandu-i organele vitale, anunta Click.

O pisica paralizata ia lectii de inot pentru a se pune inapoi pe picioare. O britanica isi duce motanul, care a fost calcat de o masina, sa ia lectii de inot pentru a invata din nou sa mearga. Mog a fost lovit de o masina la inceputul anului si de atunci nu mai poate sa-si foloseasca labutele din fata. Nervii pisicului au fost grav afectati, iar acum Mog se taraie, impingandu-se numai cu labutele din spate. Stapana lui, Veronica Asworth, a hotarat sa il duca la hidroterapie, unde Mog isi poate antrena muschii paralizati. Exercitiile pe care le face alaturi de o antrenoare il vor ajuta pe motan sa isi stimuleze singur muschii afectati. Chiar daca stie ca ar putea dura ani pana cand Mog va putea sa calce iar pe picioarele din fata, Ashorth a marturisit ca cele 10 saptamani de terapie i-au facut bine animalului, informeaza Gandul.