O adolescenta din China isi vinde virginitatea pe net in schimbul unui iPhone 4! O tanara chinezoaica a dat un anunt pe internet prin care spune ca este dispusa sa isi vanda virginitatea. Ea cere un iPhone 4, motivand ca tatal ei nu vrea sa i-l cumpere, iar ea il vrea cu orice pret. Imediat utilizatorii site-ului de socializare au inceput sa comenteze decizia fetei. Unele persoane au inceput sa faca glume pe seama schimbului pe care chinezoaica il propune spunandu-i ca cel care va fi de acord va iesi in pierdere, scrie Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

I-a trecut rechinul pe deasupra capului in timp ce facea surf. Un fotograf de la un ziar american a fost, fara sa stie, martorul unor scene incredibile. In timp ce filma un surfer "luptandu-se" cu valurile, un rechin a sarit chiar pe deasupra capului barbatului, facand mai multe tumbe. Abia cand a ajuns in studio pentru a edita imaginile captate, jurnalistul a vazut, de fapt, ce s-a intamplat. In imagini, mai multi amatori de surf inceaca sa-si faca avant cu placile in valurile involburate ale oceanului. La un moment dat, pe deasupra lor, un rechin sare razant, facand mai multe tumbe. Dupa calmul tinerilor din apa, pestele probabil s-a intors linistit in adancuri, fara sa tulbure distractia din apa, anunta Libertatea.

O noua "fita" pe piata imobiliara! Prima camera antisforait se testeaza la Paris! Un lant hotelier testeaza in aceste zile la Paris un nou concept. Camera antisforait. Acest lucru poate face ca doi oameni sa doarma in acelasi loc chiar daca unul dintre ei sforaie ingrozitor. Este posibil datorita unor accesorii care nu te lasa sa sforai. Este vorba despre o perna plina cu pamanturi rare sau de peretei care folosesc o tehnologie speciala care absoarbe frecventele joase. Pamanturile rare creeaza un camp magnetic ce permite deschiderea cailor respiratorii. Miza este importanta daca ne uitam la ultimele studii aparute pe piata ce arata ca peste 60% din sotii si sotiile din Franta pierd intre 15 minute si 5 ore de somn pe noapte din cauza sforaitului, informeaza Cancan.

Moda nebuna: isi umfla capul cu apa sarata. "Bagelhead", in traducere aproximativa, "chifle pe cap", sunt in mare voga in Japonia. Plictisiti de tatuaje si de cercei, tinerii niponi incearca alte senzatii tari injectandu-si in pielea de pe frunte apa cu sare. Cantitatea de apa care se introduce variaza in functie de forma si marimea "chiflei". Moda nebuneasca se raspandeste uluitor de repede in randul teribilistilor. Revista "Bizarre Magazine" a tras un semnal de alarma privitor la acest obicei trasnit. Adeptii sunt disperati sa-si faca modificari corporale extreme. Unii isi pun o "chifla" pe frunte, altii doua. Deja zeci de mii de persoane si-au mutilat fetele. Expertii atrag atentia ca umflaturile, pe langa faptul ca sunt inestetice, pot sa provoace infectii grave, scrie Click.

Nevasta din Iad! Si-a batut salbatic sotul un an de zile si apoi l-a aruncat de la etajul 25. Barbatul, in varsta de 23 de ani, s-a plans in ultimele trei zile de ceea ce i se intampla, atat la politie, cat si la un serviciu de interventie in cazuri de violenta domestica, dar nimeni nu l-a crezut. El a sfarsit tragic, sotia lui l-a aruncat pe fereastra, la propriu, de la etajul 25. Amber Michelle Hilberling, in varsta de de 19 ani, insarcinata in luna a 7-a, a anuntat autoritatile ca sotul ei s-a sinucis. In urma investigatiilor s-a descoperit ca femeia este responsabila pentru moartea barbatului. Ea a fost arestata sub acuzatia de omor si eliberata pe cautiune intrucat este gravida, anunta Cancan.

La 79 de ani, picteaza pe iPad. De cand se stie, Lillian Delevoryas a pictat doar pe panze, folosind uleiuri si vopsele. Dar de cand a descoperit tableta iPad, de la Apple, femeia de 79 de ani nu mai realizeaza nici o schita fara ajutorul dispozitivului inteligent. Lillian considera ca tableta, pe care a primit-o in dar de la sotul ei in luna martie, i-a "revolutionat" viata si ca este tot ce are nevoie un artist. Cadoul l-a costat pe sotul ei 557 de euro, si a mai scos din buzunar alti 5,50 euro, pentru a putea descarca aplicatia ce-i permite pictoritei sa-si puna la treaba imaginatia. Fara sevalet, panze, uleiuri sau vopsele, artista are toate ustensilele de care are nevoie in iPad-ul portabil si usor de manevrat, informeaza Libertatea.

Incredibil! Reporterita dezbracata in direct de catre un rocker! Meseria de reporter de teren nu este deloc usoara, iar asta poate spune o jurnalista care a fost dezbracata in direct, chiar de catre interlocutorul sau. Imaginea fetei cu sanii pe afara a bucurat multimea de oameni care se stransese la un festival de muzica din Estonia. Inainte ca starul local sa faca acest gest, prietenii sai au "testat terenul", mai bine zis au tras-o de par si au impins-o. Scopul probabil fiind acela de a vedea daca fata reactioneaza in vreun fel. Cum aceasta a afisat doar un zambet si a continuat interviul, cantaretul s-a gandit ca nu ar fi rau sa faca un gest deplasat care sa-l propulseze pe primele pagini ale ziarelor. Barbatul nu a stat pe ganduri si a tras de bluza reporterei, aratand intregii lumi bustul voluptuos al acesteia, scrie Cancan.