Cea mai tare declaratie a unui zoofil: "Caprele sunt mai bune la pat decat femeile". Un barbat de 26 de ani, acuzat de zoofilie, a facut o declaratie socanta in fata judecatorilor care l-au audiat. Robert Wisikoti, din Malawi, le-a spus cat de bune la pat sunt caprele. El fusese prins de prietenul sau cel mai bun in timp ce facea sex cu un patruped. "Caprele sunt mai bune la pat decat femeile", a spus senin tanarul. Robert a primit 2 ani de munca silnica, o pedeapsa blanda avand in vedere faptul ca in acest stat pentru zoofilie se dau 14 ani de munca silnica, scrie Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

A luat foc dupa ce a verificat daca are rezervorul plin, cu bricheta! Oameni mai putin inteligenti se gasesc pe toate drumurile si nimeni nu-i baga in seama, insa cei cu adevarat idioti stiu sa-si faca simtita prezenta. Acesta este si cazul barbatului din clipul de mai jos. El este angajatul unei benzinarii si pana aici...nimic special. Omul era la munca intr-o zi care oricare alta, cand o cisterna se opreste sa alimenteze. Soferul se da jos sa plateasca la casa, iar barbatul de mai sus se ocupa de pompa. Poate ca seara ar fi decurs conform planului, daca el nu s-ar fi gandit sa verifice daca a umplut rezervorul vehiculului, cu bricheta, anunta Click.

Uite cum arata un piton cu doua capete. Sarpele mutant cu doua capete s-a nascut in Villingen-Schwenningen, sudul Germaniei. El are un an si 25 de centimetri. Se pare ca acesta este singurul piton negru din lume care s-a nascut cu doua capete. Astfel de serpi nu sunt veninosi si multe familii ii cresc ca pe animale de companie. Adultii ajung in general pana la 1,5 metri lungime, informeaza Cancan.

Doua lesbiene fac reclama unui lant de magazine. O companie canadiana a ales un mod neconventional de a-si promova afacerea: cu ajutorul unui cuplu de lesbiene. Doua tinere in lenjerie intima se ating tandru, sunt seducatoare, isi soptesc la ureche cuvinte dulci, se saruta si lasa un suc de mere sa le curga pe sani... Asa se promoveaza un lant de magazine din Canada, scrie Libertatea.

Un dealer de canabis a castigat atat de multi bani incat a lasat teancuri de bani sa putrezeasca intr-o ascunzatoare. Anthony Mills, liderul unei grupari care tranzactiona canabis prin intreaga Marea Britanie, a fost arestat anul trecut in martie, in Olanda. Mills a reusit sa adune milioane de lire sterline din vanzarea a 18 tone de canabis pe care le transporta in pachetele plantate in ghivece cu flori, ocazie cu care gruparea a fost numita "gruparea florilor". Desi avea toate operatiunile planuite cu mare grija, Mills nu s-a gandit ca ar putea interveni urmatoarea problema: sa nu aiba unde sa depoziteze banii prea multi. Dupa ce Mills a fost retinut, politia a organizat raiduri la mai multe ascunzatori pe care le-au folosit membrii gruparii. Intr-un adapost, s-au gasit teancuri de bani, pe care a inceput sa creasca mucegaiul, anunta Gandul.

20.000 de plante de cannabis cultivate printre fasole, in Olanda. Aproximativ 20.000 de plante de cannabis au fost descoperite miercuri intr-o sera in care era cultivata fasole verde, la Monster, langa La Haye, si trei persoane au fost arestate. "Intr-o sera, politistii au trebuit sa-si faca loc sa traverseze printre plantele de fasole verde inainte de a ajunge la plantele de cannabis", se arata intr-un comunicat. Doua femei originare din La Haye, in varsta de 31 si 50 de ani, si un bulgar de 25 de ani, care se afla in sera, au fost arestate preventiv. Valoare de revanzare a plantelor de cannabis este estimata la doua milioane de euro. Potrivit aceleiasi surse, politia a spus ca a verificat sera dupa ce a primit o informatie anonima, informeaza Cancan.