Osama bin Laden ii face praf pe liceeni romani: "Daca nu scoteam de un cinci ma detonam singur!" Dupa ce Hitler aproape ca s-a reintors din morti din cauza rezultatelor dezastruoase de la BAC, de anul acesta, un al lider militar, Osama bin Laden marturiseste ca din cauza lui s-a picat pe capete vara aceasta. "Rezultatele foarte slabe la Bacalaureat reprezinta reactia Al-Qaeda la asasinarea mea! Eu am pus subiectele capcana la proba de limba romana. Iar candidatii sinucigasi trimisi sa pice BAC-ul si-au facut datoria ca niste eroi. Elevii aia erau prosti facuti gramada! Din toate subiectele alea...eu tot scoteam de un cinci ca nu sunt idiot. Daca nu scoteam de un cinci ma detonam singur!", povesteste liderul gruparii teroriste intr-un nou videoclip ce parodiaza rezultatele de la examenul de Bacalaureat de anul acesta. Integral in Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

Femeia de 318 kg, hranita non-stop de fetita ei de 4 ani. Americanca Donna Simpson vrea sa ajunga la 457 de kg si sa intre in Cartea Recordurilor. Daca nu poti slabi, imbuiba-te pana explodezi! Acesta pare sa fie telul in viata pentru o americanca de 42 de ani. Donna Simpson cantareste 318 kilograme si nu se mai poate ridica din pat din cauza greutatii. Ea vrea sa intre in Cartea Recordurilor cu titlul de cea mai grasa femeie din lume, dupa ce a cucerit titlul de cea mai grasa mama a planetei in urma cu 4 ani. Atunci a adus-o pe lume pe micuta Jaqueline. Desi 30 de doctori ii spusesera ca poate muri la nastere, femeia care atunci cantarea 250 de kilograme a tinut mortis sa nasca, scrie Click.

De la 115 kg a ajuns Miss. Bree Boyce, o cantareata de 22 de ani din SUA, a slabit 55 de kilograme pentru a participa la un concurs de frumusete. Tanara, inainte o adolescenta stearsa si complexata care cantarea 115 kilograme, si-a schimbat lookul intr-o asemenea masura incat a reusit sa castige coroana de "Miss Carolina de Sud" si va participa la "Miss SUA". Bree Boyce, noua "Miss Carolina de Sud", se plimba peste tot cu o pereche de blugi de pe vremea cand avea nu mai putin de 115 kilograme si spera sa le inspire pe fetele supraponderale sa-i urmeze exemplul si sa slabeasca. Cantareata de 22 de ani este foarte mandra de cele 60 de kilograme pe care le are acum si de trupul tonifiat si apetisant pe care l-a obtinut de cand a inceput sa manance sanatos, sa faca sport si sa aiba incredere in ea insasi. In plus, tanara, care va merge, in luna ianuarie a anului viitor, in Las Vegas, pentru a participa la "Miss SUA", se lauda ca, spre deosebire de alte concurente, ea nu se infometeaza si nu arata ca o anorexica, scrie Cancan.

Primul tatuaj interactiv din lume. O campanie inedita a unui producator de whiskey menita sa sarbatoareasca persoanele cu adevarat speciale a scos la iveala talentul incredibil al unui artist de tatuaje. K.A.R.L, a realizat live pe internet primul tatuaj interactiv din lume. El s-a folosit de QR code (o forma de bare bidimensionale sau cod matrice care scanat cu un soft instalat pe telefon redirectioneaza utilizatorul catre un anume link) pentru a obtine pe pielea voluntarului o adevarata opera de arta moderna, scrie Click.

Hamburgerul asta are... 1.375.000 de calorii. Gigant. Americanii au reusit sa prepare cel mai mare hamburger din lume. Acesta este inalt de un metru, are un diametru de 1,5 metri si cantareste 388,5 kilograme. Mega-hamburgerul are 1.375.000 de calorii, suficient pentru a asigura necesarul pentru un barbat timp de 18 luni. La prepararea sendvisului gigant au muncit zece bucatari timp de 13 ore, scrie Cancan.

Japonezii se inghesuie sa-si sparga verighetele cu ciocanul. Cutremurul devastator sI tsunami-ul care au lovit Japonia pe 11 martie anul acesta au atras dupa sine sI cresterea substantiala a numarului de divorturi. Dupa tragedie, tot mai multi japonezi organizeaza petreceri de divort, alegand sa-si reevalueze viata sI sa-si incheie mariajele din diverse motive, organizand pentru aceasta adevarate petreceri organizate de specialisti in domeniu, contra sumei de 700 de dolari. Petrecerea de divort nu difera prea mult fata de cea de nunta. La eveniment sunt invitate familiile celor doi fosti soti sI amicii lor. Toata lumea mananca, bea, danseaza sI se distreaza in fel sI chip. Exista, insa, si un ritual specific acestor petreceri de divort. La un moment dat, in loc sa taie tortul miresei, protagonistii evenimentului - adica fostii soti isi zdrobesc verighetele cu ciocanul, scrie Cancan.