Uite-o pe femeia care e mai lata in umeri decat Zmarandescu si care l-ar pune la skandenberg pe Oncescu! Ai tavali-o? Isi incordeaza muschii si pare foarte mandra de ea. Este clar ca a petrecut ani buni la sala de forta pentru a ajunge sa arate asa, dar din pacate si-a cam pierdut orice urma de feminitate. Musculoasa ar putea intra in ring alaturi de Catalin Zmarandescu, fostul bodyguard al lui Gigi Becali, care este si Campion european de Kung Fu, iar cafteala dintre cei doi i-ar tine pe toti cu sufletul la gura, aceasta avand sanse reale sa-l bata pe kickboxer. Pana si lui Ion Oncescu, cel care in martie a intrat in topul primilor 50 luptatori de skandenbeg, i-ar fi usor frica la inceput, cand ar vedea-o prima data pe femeie, scrie Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

I-a construit scaun electric in garaj, dupa ce ea l-a rugat sa divorteze! Un barbat a vrut sa-si ucida nevasta cand a aflat ca ea vrea sa puna punct casniciei. Andrew Castle, 61 de ani, a pus un fir electric in scaun, apoi si-a rugat sotia sa ia loc. Odata asezata, pensionarul a incercat sa-i dea cu ceva in cap, iar apoi s-o electrocuteze. Femeia a reusit sa scape, inainte ca 230 de volti sa-i traverseze corpul, alergand si tipand de frica. Castle a fost arestat dupa ce a incercat sa se electrocuteze cu propriul dispozitiv, apoi sa-si taie venele cu un cutit de bucatarie, iar ieri si-a inceput sentinta de zece ani, dupa ce a recunoscut ca a vrut sa-si ucida nevasta, anunta Click.

Iei bilet la loto, castigi un copil. O loterie care se va lansa in 30 iulie in Marea Britanie le ofera sansa tuturor jucatorilor de a castiga un bebelus. Achizitionand un bilet in valoare de 22 de euro, oricine are sansa, o data pe luna, de a fi premiat cu o inseminare in vitro in valoare de 28.000 de euro. Proiectul, care se numeste "To Hatch Lottery", a starnit aprigi controverse in randul eticienilor, care se plang ca loteria este "o jignire la adresa reproducerii umane", informeaza Cancan.

Iata prima masina zburatoare! Te-ai plimba cu asa ceva? V-ati saturat de traficul infernal sau mitocania unora dintre soferi? Puteti pune capat acestor neplaceri la bordul unui autoturism futurist: Terrafugia Transition sau ...masina zburatoare. Masinuta, care pare despinsa din desenele animate The Jetsons, este proiectata ca aeronava sportiva usoara si de aceea aveti nevoie de 20 de ore de zbor pentru a putea "brazda" cerul cu ea. Vehiculul are doua locuri, atinge viteze asemanatoare unui automobil obisnuit si are un consum de sub 8 litri la suta de kilometri. Cum functioneaza? Imediat ce se afla pe o suprafata adecvata, cum ar fi o pista de aeroport sau o suprafata de teren plat suficient de mare, Terrafugia Transition isi poate desface aripile electrice si decola, scrie Libertatea.

Au creat o bicicleta uriasa din tractoare si baloti de paie. Un grup de agricultori de pe Valea Loirei si-a aratat latura artistica, in cinstea Turului Frantei, competitie anuala cu traditie, ce se desfasoara pe aproximativ 3.500 de kilometri. Inainte de cea de-a treia etapa a intrecerii sportive, ei au aranjat 24 de tractoare sI mai multi baloti de paie in forma unei biciclete pe un camp. Pentru a crea o iluzie optica perfecta sI a face ca, din aer, rotile bicicletei lor sa para ca se misca, francezii s-au plimbat in cerc cu tractoarele, motiv pentru care gestul lor a fost poreclit de presa din Hexagon "baletul tractoristilor". Totodata, agricultorii le-au scris un mesaj ciclistilor in lanul de grau: "Fermierii din Departamentul 44 sunt mandri sa va hraneasca", anunta Cancan.

Ai cumpara o sticla de lapte cu care a facut o fata gargara? O companie americana a descoperit o metoda eficienta pentru a oxigena si a da excelente proprietati laptelui de vaca. Il comercializeaza sub numele de White Power Milk si laptelui ii este aplicata initial o gargara realizata de femei tinere atent selectionate. Clientul trebuie doar sa indice pe care dintre fete o alege pentru a face gargara cu laptele sau, in conditii determinate, si cantitatea dorita (exista doua dimensiuni ale sticlelor). Procesul de oxigenare si purificare se realizeaza pe o baza de lapte pur de vaca, conservat in cele mai moderne instalatii pe care le are compania in Upper East Side, din Manhattan, informeaza Click.