Lei sau pisici mai mari? Un voluntar la un parc zoo se imbratiseaza cu animalele avute in grija. Un film inedit aparut pe Youtube arata cum un voluntar al unui parc de animale din Africa de Sud se joaca si ii imbratiseaza pe doi dintre puii de leu pe care i-a avut in grija mai bine de sapte luni, relateaza Huffington Post.Naom si Tom sunt doi dintre cei 80 de lei care traiesc la un parc de conservare a faunei salbatice din provincia Gauteng. Cei doi pui au implinit zece luni si se afla in grija voluntarilor de la varsta de trei luni cand au ramas orfani. Puii de leu s-au imprietenit intr-atat de mult cu ingrijitorii lor incat accepta sa fie imbratisati si chiar manifesta gesturi de afectiune, gudurandu-se pe langa ei, scrie Gandul.

Faze TariFoto: Colaj foto

A lucrat trei ani si jumatate la un turn facut din zahar cubic. Britanicul Brendan Jamison si-a petrecut ultimii trei ani si jumatate intr-un mod cu totul neobisnuit. Zi de zi, barbatul din orasul Eastbourne a lucrat la ridicarea unui turn facut numai din cuburi de zahar. Pentru realizarea ineditei opere, el a folosit 250.000 de bucati de zahar cubic. Constructia este inalta de cinci metri si cantareste jumatate de tona. Pretul turnului din zahar cubic este de 75.000 de lire sterline. Opera lui Brendan este expusa, in prezent, la Muzeul de Arta Contemporana din Eastbourne, scrie Cancan.

Captiv in tara nimanui: un barbat a stat 18 zile intr-un aeroport, retraind, fara voia lui, povestea lui Tom Hanks din filmul "Terminalul". Un barbat de origine poloneza a fost retinut intr-una aeroport din Brazilia timp de mai bine de doua saptamani, caz asemanator cu situatia personajului jucat de Tom Hanks in pelicula "Terminalul". Robert Wladyslaw Parzelski a zburat din Londra catre Sao Paulo pe data de 17 iunie, iar la destinatie a fost retinut in aeroport pentru ca nu avea niciun ban la el, noteaza The Telegraph. Parzelski urma sa se intalneasca cu un prieten la aeroport, insa acesta nu a mai aparut. Dat fiind ca voia sa intre in tara fara niciun ban, autoritatile de pe aeroport nu i-au permis trecerea, dar nici nu i-au dat voie sa se intoarca in tara sa natala. Barbatul nu intelege limba portugheza, iar la vama a declarat simplu: "Sunt polonez". Pentru a se intelege cu el, autoritatile de pe aeroportul din Sao Paulo au adus un doctor care intelege polona si au reusit sa afle ce anume se intampla cu Parzelski, scrie Gandul.

Mini-ponei adoptat de un caine. Mini-poneiul Minxy s-a nascut prematur si cu toate cele patru picioare betege. In zadar a incercat sa invete sa mearga. Nu il ajuta trupul. O grava afectiune la coloana il impiedica sa aiba o viata normala. Insa Minxy a fost adoptat de catelul Chloe, din rasa Staffordshire Bull Terrier, de cum a ajuns in casa stapanei sale, Joanne Morris, din orasul Truro, Marea Britanie. Integral in Click.

Imbatranirea ar putea fi controlata in urmatorii 25 de ani. Prima persoana care va atinge 150 de ani s-a nascut deja, potrivit unor oameni de stiinta. Ba, mai mult, Aubrey De Grey, gerontolog si director stiintific la o fundatie care se ocupa cu cercetari asupra longevitatii, este de parere ca primul om care va trai 1.000 de ani se va naste cel mai probabil in urmatorii 20 de ani, informeaza Daily Mail. Aubrey De Grey sustine ca doctorii vor avea in curand instrumentele necesare pentru "vindecarea" batranetii. Specialistul spune ca acest lucru se va realiza prin alungarea tuturor bolilor, fapt ce va avea drept consecinta lungirea vietii pe timp nedeterminat, scrie Gandul.