A strans peste 1.000 de magneti de frigider. Britanicul Frank Caveney, in varsta de 60 de ani, a adunat peste 1.000 de magneti de frigider. Barbatul din oraselul Paisley a colectionat magneti din toate colturile lumii. Frank a inceput sa stranga obiectele respectiva inca de acum 12 ani si se lauda peste tot cu diversitatea formelor si culorilor magnetilor sai, scrie Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

O nemtoaica nu a mai folosit bani de 15 ani. Heidemarie Schwermer, o femeie in varsta de 69 de ani din Germania, a renuntat la folosirea banilor acum 15 ani si zice ca e mult mai fericita de atunci. Incredibila ei poveste porneste acum 22 de ani. Iesita dintr-un mariaj dificil, profesoara si-a luat cei doi copii si s-a mutat la Dortmund. Primul lucru pe care l-a remarcat a fost numarul mare de oameni ai strazii. Lucrul acesta a socat-o si s-a decis sa faca ceva. A fost dintotdeauna convisa ca oamenii fara casa nu au neparat nevoie de bani pentru a fi acceptati in societate, ci doar de o sansa pentru a se pune pe picioare si de a se face utili, anunta Click.

Soacra i-a smuls sfarcurile norei. Suparata foc pe nora ei, o americanca s-a repezit la femeia de 30 de ani si i-a rasucit sfarcurile acesteia, pana i le-a rupt. Speriata de urletele nurorii, soacra a luat bucatile de carne de pe jos si apoi si-a dus ruda la spital. Agresoarea a luat amenda 10.000 de dolari si va plati si cheltuielile medicale ale sotiei fiului ei, care a fost operata de urgenta pentru a-i fi reatasate varfurile sanilor, informeaza Libertatea.

Un milionar britanic de 37 de ani, inca sta cu mama lui. Neil Baker din orasul britanic Somerset este plin de bani. Fost bucatar la un hotel de lux, britanicul a castigat la loterie, in ianuarie anul acesta, 1,6 milioane de lire sterline. Desi acum este milionar sI isi poate permite orice, inclusiv sa-si cumpere o casa, britanicul in varsta de 37 de ani nu vrea nici in ruptul capului sa se mute din locuinta mamei lui, Margaret, in varsta de 77 de ani. Ba mai mult, Neil are o iubita, Debbie Williams, dar nu are de gand sa stea impreuna cu ea intr-o locuinta comuna. "Ma simt foarte bine in casa mamei mele. Sunt rasfatat sI ingrijit asa cum trebuie, de ce as vrea sa plec in alta parte", a comentat englezul. El sI mama sa locuiesc intr-o casa obisnuita, de 120.000 de lire sterline. Milionarul la loterie nu si-a schimbat nici macar masina, conducand un automobil jaguar vechi de zece ani pe care, de asemenea, nu intentioneaza sa-l schimbe, scrie Cancan.

Prost sa fii, noroc ca traiesti! Cum sa te impusti singur in picior? Un cowboy nu tocmai autentic a reusit o performanta rarisima: aceea de a se impusca singur in picior in numai o fractiune de secunda. Dotat cu un pistol smecher, o palarie impunatoare si o tinta, pe care a asezat-o suspect de aproape, idiotul din imagini a dorit sa-si imite personajul preferat din filmele western. A vrut sa-si execute tinta cu o miscare extrem de rapida. Din pacate, el a devenit victima propriului exercitiu de stupizenie. Si-a executat de la mica distanta genunchiul. A tinut totusi sa exclame ceva si sa-si recunoasca eroare pe inregistrare, anunta Click.

Cine are curaj sa se dea intr-un astfel de montagne russe? Takabisha, trenulet care se da peste cap, construit de japonezi in parcul de distractii Fuji-Q, a devenit cel mai abrupt din lume, depasindu-l pe Mumbo Jumbo din parcul de distractii Yorkshire din Marea Britanie. Incepand din 16 iulie, data la care va fi inaugurat, o cursa in Takabisha ii va trece pe curiosi prin sapte spirale si ii va duce pe cea mai abrupta panta, in picaj, de la o inaltime de 43 de metri. Montagne russe-ul, care are un kilometru de sine intortocheate, a fost desemnat de oficialii Guinness World Record cel mai abrupt din lume, avand o panta de 121 de grade. Trenuletul va putea accelera pana la 100 km/h, iar intreaga cursa va dura fix 112 secunde, informeaza Libertatea.