Chilipir. O insula folosita pe vremuri de piratii din Marea Britanie scoasa la vanzare pentru 108.000 de euro. Cat a costat initial. O insula care a fost folosita de pirati in secolul al XIII-lea pentru a ascunde comorile furate poate fi cumparata cu 95.000 de lire (108.000 de euro). Insula piratilor se afla langa coasta Marii Britanii, la 3 km distanta de Cardiff, iar anul trecut costa 1,25 milioane de lire sterline (1,42 de milioane de euro), scrie Daily Mail. Sully Island are aproape 6 hectare si poate fi traversata de la un capat la altul in 20 de minute. Nu exista niciun drum pe insula si la ea se poate ajunge fie cu barca, fie pe jos pe o fasie de pietre, scoasa la iveala de apele care se retrag in timpul refluxului. Zona este buna pentru pescuit, insa pe insula poti primi autorizatie pentru a-ti construi cel mult o casa mica, scrieGandul.

Faze TariFoto: Colaj foto

Cei mai mici pepeni din lume. Consumatorii isi doresc pe zi ce trece produse tot mai mici, trendul mini afectand toate zonele din viata noastra. Ne dorim telefoane mai mici, calculatoare sau televizoare tot mai subtiri sau masini cat mai marunte. Acum si fructele vor fi trecute pe lista aceasta. Chiar daca par modificati genetic, pepeneii provin dintr-o planta salbatica din America de Sud si sunt 100% naturali. Au 3 centimetri in lungime si 2 centimetri in diametru, dar lasand la o parte marimea, ei arata exact ca niste pepeni obisnuiti, scrieClick.

Cravata care se transforma in perna, pentru un pui de somn la birou. Un american a inventat, special pentru domnii care vor sa traga un pui de somn la birou, cravata care se transforma in perna. Pillow Tie arata ca o cravata obisnuita, numai ca are avantajul ca iti poate asigura un somn confortabil. Daca petreci prea multe ore la birou, nu trebuie decat sa umfli cravata exact ca pe un colac de plaja. Aceasta are un buzunar special in care este montata o perna de aer din plastic. Utilizatorul nu trebuie sa-si dea jos cravata pentru a o transforma in perna, ci doar sa o ridice si sa sufle in supapa montata pe interior, scrieAdevarul.

Restaurare spectaculoasa. Cea mai veche piramida din Egipt, pe cale sa se prabuseasca, e consolidata cu ajutorul unor airbaguri. O echipa de ingineri din Marea Britanie foloseste tehnologie de ultima ora, care include airbaguri, pentru a salva de la prabusire cea mai veche piramida in trepte din Egipt, scrie BBC. Este vorba de piramida faraonului Djoser din Saqqara, Egipt, construita cu 2.700 de ani I.Hr. Piramida a fost aproape daramata de un cutremur in anul 1992 si nimeni nu a indraznit sa o consolideze atunci de frica sa nu ajunga un morman de pietre. Inginerii de la compania Cintec au solutionat problemele de structura ale unor cladiri celebre precum Casa Alba sau Castelul Windsor, care a trecut printr-un incendiu in 1993. Inginerii au de consolidat cea mai veche piramida in trepte din lume pentru ca aceasta sa reziste inca 4.700 de ani. Primul lucru pe care l-au facut a fost sa plaseze airbaguri care sa sustina acoperisul piramidei pentru ca oamenii sa poata lucra la consolidarea structurii de baza mai intai, scrieGandul.

I-a taiat penisul si l-a aruncat la gunoi. O femeie de 48 de ani a fost arestata in California pentru ca si-a sedat sotul, i-a taiat penisul si l-a aruncat la gunoi, a informat AFP. Catherine Kieu Becker, de 48 de ani, care si-a legat sotul, de 51 de ani, de pat pentru a-si duce la capat planul, a fost acuzata de otravire si agresiune cu o arma mortala. Politistii au recuperat organul sectionat. Agresoarea a fost retinuta dupa ce ofiterii l-au gasit pe sotul acesteia legat de pas si sangerand puternic din zona inghinala. "A meritat-o!", le-a spus ea autoritatilor, potrivitClick.

Un american a fost arestat dupa ce a aruncat cu covrigei in stewardesa. Un american din Salt Lake City a fost trimis in arest dupa ce o stewardeza de la bordul avionului cu care acesta calatorea, l-a acuzat ca a aruncat cu covrigei si alune in ea. Barbatul, pe numele sau Pogos Paul Sefilian, ar fi protestat astfel impotriva insotitoarei de bord care l-a rugat sa isi stinga tigara electronica, relateaza Huffington Post. Autoritatile sustin ca barbatul s-a enervat cand i s-a cerut sa renunte la dispozitivul electronic si a inceput sa arunce in personalul avionului cu snacks-uri dintre cele ce le avea la indemana, scrieGandul.

Un polonez a mers pe apa in Galilea precum Iisus acum 2.000 de ani. Acesta a fost visul lui Maciek Kozierski dintotdeauna, acela de a pasi pe apa Marii Galilea precum a facut-o Iisus Hristos acum doua milenii, conform unei cunoscute scrieri din Noul Testament. Pare ca surferul polonez a realizat un miracol de proportii biblice cu alergarea lui pe suprafata apei. Dar Maciek, un kite surfer de succes, si-a folosit talentul pentru a face cativa pasi pe Marea Galileei. Cum a reusit el aceasta performanta, va intrebati? Si-a luat viteza cu ajutorul unui wake board dupa care si-a dat drumul pe apa intr-o alergare energica pe luciul marii, scrieClick.

Un biolog din Texas sustine ca l-a descoperit pe "El Chupacabra". Jack Crabtree, un biolog specializat in fauna salbatica, a hotarat sa trimita unui ziar local din Texas imaginea unui animal neobisnuit, fotografiat in spatele casei sale. Biologul l-a asemuit, in gluma, cu legendarul "El Chupacabra", monstrul care suge sangele caprelor. Presa texana a preluat povestea pe care a publicat-o pe prima pagina, starnind o noua controversa legata de creatura mistica. Jack si sotia sa Linda sustin ca au vazut un animal lipsit de par care se misca incet de-a lungul unui parau aflat in spatele casei lor, scrieGandul.