Tataie, ce tanar esti! Este bunic la 29 de ani! Un barbat a devenit cel mai tanar bunic din Marea Britanie. Fiica lui de 14 ani a adus pe lume un bebelus. Shem Davies, acum bunic, a devenit tata tot la varsta de 14 ani, cand prietena lui a adus-o pe lume pe Tia, care la randul ei a nascut, cu o saptamana inainte de a implini 15 ani, o fetita. Micuta Ava Grace s-a nascut cu zece saptamani inainte de termen si trebuie sa stea o perioada la incubator pentru a se dezvolta. Shem a recunoscut ca, atunci cand fiica lui a venit acasa si i-a spus ca este insarcinata cu prietenul ei, in varsta de 15 ani, a avut un soc, scrie Click.

Faze TariFoto: Colaj foto

Doi urangutani de Borneo gemeni, staruri la zoo. Agitatie mare la Gradina Zoologica din Hong Kong, in jurul celor mai noi membri ai sai, doi urangutani de Borneo gemeni. Puii, care fac parte dintr-o specie pe cale de disparitie si sunt prima pereche de urangutani de Borneo gemeni nascuta in captivitate, au parte de un tratament de vedeta. Intreg personalul gradinii zoologice vegheaza de dimineata pana seara ca simpaticele primate sa fie sanatoase si vesele si le pregateste de momentul in care vor putea fi vazute de vizitatori, scrie Cancan.

Baiatul ce si-a vandut rinichiul pentru a-si lua iPad regreta fapta si se simte rau. Elevul in varsta de 17 ani si-a vandut unul dintre rinichi pentru 2.200 de euro doar pentru a-si cumpara un iPad 2. Acum, cu starea de sanatate ce se inrautateste, pustiul are regrete enorme, dar tardive. "Am vrut sa-mi cumpar un iPad 2 si nu mi-am permis, iar acum regret amarnic", a exclamat cu tristete tanarul chinez. "Un broker a luat legatura cu mine pe internet si mi-a spus ca poate sa ma ajute sa dau un rinichi pentru acea suma". La 28 aprilie, Zheng s-a prezentat la spital pentru operatia de recoltare, in urma acesteia incasand si banii. Parintii lui nu au stiut nimic despre acest aspect, scrie Click.

Cacao, cainele care ia in fiecare zi autobuzul prin Milano. La cei 16 ani ai sai, Cacao este un caine independent, care nu are nevoie de stapana lui, Nicoletta, pentru a-si duce la bun sfarsit treburile de zi cu zi. Animalul din Milano a devenit vedeta dupa ce mai multe ziare italiene au publicat poza cainelui, care ia de cativa ani autobuzul pentru a ajunge in parcul lui preferat. Aproape zi de zi, ca e ploaie, ca e vant, Cacao pleaca din casa stapanei si asteapta cuminte autobuzul de pe linia 54, in statia de pe Bulevardul Argonne, scrie Cancan.

Un chinez bea benzina de 42 de ani ca medicament. De decenii bune benzina este folosita pentru a propulsa autovehiculele si masinariile, dar Chen Dejun (71 ani) a demonstrat ca lichidul magic este bun si pentru oameni. Chen locuieste singur intr-o cocioaba asezata pe un deal al regiunii Shuijiang (China). E cunoscut de localnici ca un mester al pietrei si al bambusului. De departe, a ajuns celebru pentru obiceiul lui de a consuma benzina. Batranelul estimeaza ca bea intre 3 si 3,5 litri pe luna pentru a scapa de dureri. El cumpara "bautura" de la o benzinarie din apropiere si spune ca e greu sa estimeze cam cat combustibil a dat pe gat la viata lui, scrie Click.

A violat o femeie care mergea sa se calugareasca. O americanca de 22 de ani care se ducea sa se calugareasca a fost violata de un fost puscas marin, in timp ce astepta o cursa pe Aeroportul Denver International. Femeia a povestit la procesul care a inceput joi ca, in noaptea de 12 aprilie, a fost urmarita prin aeroportul pustiu de Noel Bertrand, un fost militar, in varsta de 26 de ani. Dupa ce a vazut-o in cafeneaua aeroportului, presupusul agresor a pornit pe urmele femeii si a intrat in vorba cu ea. Dupa ce si-au tinut de urat pret de 20 de minute, victima, care a dorit sa ramana anonima, a povestit ca Bertrand a tabarat pe ea si a violat-o, scrie Cancan.

Beyonce face balonase de muci pe scena. Intr-un recent interviu, cantareta a povestit despre lucrurile care ii ingreuneaza spectacolele live. Ea a declarat ca din cauza ca ii curge nasul destul de mult, uneori se gaseste in situatii penibile. "Nasul meu curge mult cand cant. Nu pot sa mi-l suflu, asa ca uneori mi se intampla sa fac balonase de muci" a declarat vedeta, potrivit Showbizspy. Cantareata a mai povestit ca mai are o mare problema, anu me ca transpira foarte mult si are nevoie de ventilatoare imense pe scena care sa o racoreasca, scrie Click.