Si-a facut bordel ca sa-si trateze sotia. Are o sotie paralizata, o ferma si noua curve care aduc in casa banii necesari pentru tratamentul femeii. Se intampla in provincia North Wales. In urma cu 19 ani, sotia sa a ramas paralizata dupa ce a suferit un atac cerebral. Rachel nu si-a revenit de atunci fiind prizoniera intr-un scaun cu rotile. Chris Rohrlach, barbatul ei, de 56 de ani, nici nu s-a gandit s-o paraseasca, ci o ingrijeste in speranta ca, poate odata, isi va reveni. A muncit de doua ori mai mult, dar tratamentul era extrem de scump. Asa ca i-a venit ideea sa isi deschida un bordel chiar in incinta fermei sale din Inverell. Afacerea a dat roade, cei doi s-au imbogatit, dar "am crezut ca-s reincarnarea diavolului. Peste tot in presa, numele nostru era alaturat cuvantului bordel", a marturisit Rohrlach, scrie Click.

Faze TariFoto: Colaj foto

Unei femei de 22 de ani i-a crescut un sfarc in talpa. Unei femei de 22 de ani, ramasa sub anonimat, i-a crescut un al treila sfarc pe talpa piciorului. Se pare ca femeia nu este singura, in contextul in care una din 50 de femei are sfarcuri in plus, arata un studiu publicat in Jurnalul Dermatologic din California, Statele Unite ale Americii. Sfarcul din talpa are aproximativ 5 centimetri, iar femeia marturiseste ca nu i-a cauzat niciodata durere. Anterior, medicii au descoperit sfarcuri in plus crescute pe spate, coapse sau chiar pe fata. Si vedetele de la Hollywood sufera de aceasta afectiune, printre acestea fiind si Lily Allen si Mark Wahlberg, anunta Cancan.

Protest topless oprit cu palme si pumni de angajatii Ambasadei Georgiei la Kiev. Tinerele activiste ale organizatiei FEMEN, renumita pentru protestele topless, au fost agresate de angajatii Ambasadei Georgiei din Kiev, in timp ce protestau fata de incalcarea drepturilor fotoreporterilor acuzati de spionaj. Cele trei tinere, care protestau in sanii goi, avea in maini aparate de fotografiat si o pancarta pe care era scris "Fara poze- fara democratie". Atat activistele cat si jurnalistii care filmau protestul au fost alungati intr-un mod extrem de violent de catre angajatii Ambasadei, informeaza Libertatea.

Asa arata o portie de pulpa de caine la cuptor. Cu siguranta, in Coreea de Sud cainele nu este cel mai bun prieten al omului ci mai degraba cel mai bun meniu al lui. Cei din Seul nu tin cont de cei care striga in gura mare ca e o barbarie sa-i faci asa ceva unui caine. Totusi, traditia lor este traditie, iar o portie suculenta de pulpa de catel nu poate fi ratata sub nicio forma de gurmanzii sud-coreeni. Este o adevarata delicatesa nu numai in aceasta tara, ci si in statele vecine. 14 iulie este ziua traditionala in care sud-coreeni consuma la greu carne de caine, zic ei, pentru a trece mai usor de canicula de afara, scrie Click.

Asta e cel mai neobisnuit jaf! O banda de hoti a furat 21 de tone de ketchup si mustar dintr-un tir! Daca multi ar dori sa dea un jaf de proportii ca sa se umple de bani, altii au pasiuni mai putin obisnuite. O banda de hoti din Austria a comis un jaf mai rar intalnit. Ei au reusit sa sustraga 21 de tone de ketchup si mustar dintr-un tir care transporta marfa. Politistii suspecteaza ca hotii erau mai interesati de remorca decat de incarcatura care se afla in el. Reprezentantii companiei pagubite au spus ca valoarea incarcaturii se ridica la 20.000 de dolari, anunta Cancan.

Un indian a baut timp de trei ani sangele sotiei sale. Scena demna de un film cu vampiri in India acolo unde o femeie in varsta de 22 de ani le-a marturisit politistilor ca sotul ei ii bea sangele. Situatia incredibila nu s-a produs doar o data, ci destul de des in ultimii trei ani, potrivit marturiei femeii. "Lua o seringa si cu ea imi scotea sangele din brat, varsa continutul intr-un pahar si il bea. Timp de trei ani a facut asta in mod constant si m-a amenintat ca vor fi consecinte grave daca voi povesti cuiva despre asta", a declarat femeia, informeaza Libertatea.

Cel mai mare Mojito din lume a avut 1.300 de litri. Toata lume iubeste Mojito, si cu cat e mai mare paharul cu atat mai bine este. Ei bine, mai mare de ce veti vedea paharele cu Mojito nu vin nicaieri in lume. Marii artizani ai acestui eveniment au fost cativa experti italieni in cocktail-uri care au strans, langa Lacul Pusiano, mii de amatori de bauturi fine. Toata lumea s-a adunat ca la urs sa vada minunea, realizarea celui mai mare pahar de mojito, dar si sa guste ulterior din licoare. Barmanii organizatori au amestecat cantitati mari de rom, suc din trestie de zahar si menta pentru un total de 1.300 de litri de bautura delicioasa cubaneza, scrie Click.