Batmobilul, masina care sparge granita dintre realitate si fictiune. Atinge 290 km/h si poate fi condusa legal pe strazi. Aceasta masina ar face orice sofer mandru, inclusiv pe Batman, scrie Daily Mail. Este vorba despre o replica a celebrului Batmobil, care atinge 290 km/h si cu care se poate circula legal pe strazi. Casey Putch, un fan al filmelor cu Batman, a petrecut cinci luni "agonizante", in care a folosit toate tipurile de materiale, de la policarbonat la materiale din industria spatiala, pentru a-si crea propriul Batmobil. Piesa de rezistenta a masinii este motorul, similar celor de pe elicopterele militare folosite pentru a lansa rachete. Masina, creata dupa modelul din filmul "Batman Returns" (1989), este inmatriculata si face deja captele sa se intoarca atunci cand se afla pe sosele. "Oamenii sunt si socati, si incantati. Poti sa ai garajul plin de Bugatti Veyron, Lamborghini Aventador sau McLaren. Lumea tot va intoarce capul dupa Batmobil", se lauda Casey Putch, potrivit Gandul.

Faze TariFoto: Colaj foto

Un pervers, la matrimoniale: "Caut stapana dura care sa ma calce cu masina". Anunturile care apar zilnic in ziare sau pe site-urile specializate sunt o permanenta sursa de amuzament. Daca unele sunt scrise special intr-un stil mai glumet pentru a atrage atentia, unele ies in evidenta prin preferintele pe care le au utilizatorii dornici sa isi gaseasca jumatatea. Un tanar cu gusturi neobisnuite a dat si el anunt, cu speranta ca macar o femeie ii va raspunde si va fi dornica sa ii faca pe plac. Barbatul spune ca vrea sa fie subjugat, isi doreste o femeie care sa il domine si sa il transforme intr-o victima, la propriu! "Sclav extrem. Cat stapana care sa ma calce cu o masina mica. Platesc pentru aceasta placere", a scris barbatul, dupa care si-a lasat numarul de telefon pentru a fi contactat, scrie Cancan.

"Insula tropicala plutitoare". Cum arata iahtul in mijlocul caruia a fost amplasat un vulcan artificial. O companie britanica a realizat un design impresionant pentru un iaht de lux ce arata precum o insula tropicala, relateaza The Daily Mail . "Tropical island Paradise" are o lungime de aproape 90 de metri, poate gazdui in jur de 10 persoane, iar aspectul sau extravagant este insotit de dotari luxoase. Vulcanul artificial este insa piesa de rezistenta a ambarcatiunii. In jurul acestuia au fost construite toate celelalte elemente. Pana si exteriorul a fost conceput in asa fel incat sa imite valurile care se lovesc de coasta unei insule tropicale. Vulcanul este conectat cu piscina amplasata intr-un decor de plaja desprins parca dintr-o insula din Caraibe. In vecinatatea piscinei, la umbra unor palmieri stufosi, se afla sase cabane cochete, scrie Gandul.

A incarcat 23 de carucioare cu mancare si bautura, dar i-a fost refuzat cardul. Pe moment, barbatul si-a dorit sa cumpere niste cartofi prajiti la punga si cateva sticle de alcool. Dupa aceasta clipa o senzatie nebuna l-a lovit. Cumparatorul a umplut multe carucioare cu marfa, dar cand a ajuns la casa pentru plata cu cardul a fost refuzata din lipsa de fonduri. Trei anagajati ai unui supermarket din orasul galez Barry i-au dat chiar o mana de ajutor pentru ca barbatul sa poata incarca toata marfa in cele 23 de carucioare. Omul a cumulat 3.338 de lire sterline (3789 de euro) in bere si bauturi spirtoase si fitoase, scrie Click.

Un motociclist cade de la o inaltime de 10 metri si continua cursa. Motociclistul australian Chad Reed a participat pe 16 iulie la o competitie in statul american Minnesota. In timpul cursei, acesta a sarit cu motocicleta si s-a prabusit de la o inaltime de zece metri, informeaza Yahoo! Sport. Uimitor, Reed a scapat nevatamat in urma cazaturii. Mai mult, si-a ridicat motocicleta, s-a urcat pe ea si a continuat cursa, terminand pe locul 14. "Am nimerit niste denivelari si mi-a scapat motocicleta. Urmatorul lucru care mi-l amintesc este ca zburam prin aer. Sunt fericit ca sunt inca aici", a declarat Chad Reed pentru publicatia australiana Herald Sun, scrie Gandul.

Doi copii au o cearta ca intre adulti. Ea il obliga sa se marite cu ea, iar el plange de mama focului pentru ca nu o vrea. Doi copii simpatici foc se cearta si urla unul la altul dintr-un motiv pe care nimeni nu si l-ar putea inchipui. Fata ii spune amicului ei ca se va marita cu el, dar baietelului nu ii convine acest lucru si incearca in zadar sa spuna ca nu este de acord. Fetita se incapataneaza sa il convinga pe prietenul ei ca trebuie sa faca nunta, el nu vrea cu niciun chip si incearca sa se faca auzit plangand si tipand, scrie Cancan.

Cine e femeia care traieste cu 700 de pisici: "Nu sunt nebuna, doar fac un lucru nebunesc". Lynea Lattanzio si cele peste 700 de pisici ale sale sunt vedetele unui nou documentar produs de postul de televiziune National Geographic. Ferma-adapost construita de Lattanzio se intinde pe apoape cinci hectare de pamant si este paradisul oricarei mate, relateaza publicatia The Daily Mail. Adapostul situat in statul California gazduieste orice pisica abandonata, ofera castrari la preturi mici si intermediaza adoptiile animalelor de companie. Lattanzio estimeaza ca aproape 19.000 de feline i-au trecut pragul casei si au fost ajutate de cand a demarat ambitiosul proiect in urma cu 20 de ani, scrie Gandul.