Un adolescent si-a omorat fosta prietena pentru a castiga un mic dejun gratuit. Un baiat de 16 ani din Marea Britanie si-a omorat fosta prietena cu o piatra, dupa ce a ademenit-o intr-o padure. Joshua Davis a atacat-o pe fosta lui prietena, Rebecca Aylward, in varsta de 15 ani, cu o piatra de marimea unei mingi de rugby, intr-o padure, in luna octombrie 2010. In urma procesului, adolescentul a fost gasit vinovat, iar autoritatile au decis sa ridice interdictia privind anonimatul acestuia, invocand interesul publicului. Se pare ca un amic ii promisese lui Davies ca il cinsteste cu micul dejun daca isi duce la bun sfarsit amenintarea ca o va omori pe Rebecca. In dimineata crimei, Davies i-a spus prietenului in cauza ca "s-ar putea sa imi cumperi un mic dejun". Verdictul "vinovat" a fost dat cu o majoritate de 10 jurati, in timp ce doi i-au sustinut nevinovatia. Prietenii baiatului au crezut pana in ultimul moment ca este vorba doar de o gluma, scrie Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

Si-a tatuat 85% din corp intr-o singura zi. O femeie din Marea Britanie a devenit o admiratoare infocata a tatuajelor, dupa ce si-a descoperit marea dragoste in persoana unui artist. Jacqui Lavis, in varsta de 41 de ani, din Oxford, este o femeie atat de fericita incat a tinut sa-si aminteasca toata viata clipele frumoase pe care le traieste alaturi de iubitul ei, Andreas Moore, de 45 de ani. Cum altfel decat printr-un tatuaj. Nu este vorba despre numele prietenului ei scris intr-o zona intima sau despre o inimioara in care sa apara initialele persoanei iubite. Desenul ales ii acopera 85% din corp si a fost facut intr-o singura zi. Jacqui a optat pentru un tatuaj unic, in nuante de negru si gri, care ii acopera aproape toata suprafata pielii ca un costum, anunta Click.

Asta e cel mai tare bordel virtual! Vezi care e site-ul care iti da banii inapoi daca nu reusesti sa faci sex! O noua retea de socializare promite clientilor ca nu vor ramane dezamagiti daca apeleaza la serviciile ei. Noel Biderman este creatorul site-ului ashleymadison.com. Acesta este un portal considerat "bordel online". Biderman spune ca nu este asa de usor sa faci sex, dar, daca urmezi regulile de pe acest site, succesul este garantat. Omul este dispus sa dea si banii inapoi oricarui client care reclama ca nu a reusit sa aiba o relatie extraconjugala uitilizand site-ul sau. Pana acum site-ul are aproximativ opt milioane de adepti care s-au declarat multumiti de acest serviciu, informeaza Cancan.

Un barbat a fost pedepsit sa mearga cu o caramida legata de penis. Vezi motivul! Caz socant in Bangladesh acolo unde un barbat a fost umilit in public pentru ca a rapit o fata de 12 ani si a fortat-o sa-l ia de sot. Barbatul a fost obligat de consilul local al satului sa mearga cu o caramida legata de penis. Politia din Bangladesh investigheaza un caz in care un barbat a fost acuzat ca ar fi rapit o tanara de 12 ani si ar fi obligat-o sa il ia de sot. Desi competenta consiliilor locale din satele din Bangladesh ar trebui sa se rezume la chestiuni minore, mai marii asezarii au decis ca barbatul in varsta de 30 de ani trebuie pedepsit drastic pentru fapta sa. Astfel, acesta a fost obligat sa-si lege o caramida de penis si sa mearga astfel prin satul natal. Peste 200 de oameni l-au urmarit pe nefericit in timp ce era umilit pe ulitele satului, scrie Libertatea.

Un adolescent a supravietuit cu o sabie infipta 5 cm in frunte. Un adolescent in varsta de 15 ani din China a oferit stirea zilei in toata lumea. Craniul lui a fost strapuns cu o sabie, iar el traieste in mod miraculos. Zhang Bin si-a chemat mai multi amici la el acasa, unul dintre ei venind si cu o sabie lunga de 50 centimetri. Grozavi din fire, tinerii au inceput sa rasuceasca sabia in aer pana cand momentul fatal a lovit. Varful sabiei a strapuns capul victimei cu 5 centimetri. Salvarea l-a purtat pe Zhang la un spital, medicii de acolo refuzand cazul din motive de competenta. A fost mutat la alt spital in Changsha, acolo doctorii extragandu-i obiectul taios din frunte. Tanarul nu intelege nici acum cum a ajuns sabia in capul lui din moment ce amicii lui se jucau la distanta de el, anunta Click.

I-a umilit! Un american aflat in scaunul cu rotile a jefuit o banca din Arizona! Politistii americani au ramas surprinsi cand au aflat ca o banca din Arizona a fost jefuita de o persoana aflata in scaunul cu rotile. Barbatul a intrat in sediul bancii si i-a cerut casierului banii sub amenintarea unei arme. Angajatul bancii nu a stat deloc pe ganduri si i-a dat atacatorului cei 70.000 de dolari pe care ii avea in acel moment in seif. "Este pentru a doua oara in trei ani cand se intampla acest lucru. Cred ca hotii aleg aceasta zona pentru ca se pot amesteca usor in traficul intens de persoane care se desfasoara aici", a declarat un angajat al unui magazin din apropierea bancii, informeaza Cancan.