Cea mai periculoasa cursa: atleti de triatlon fortati sa inoate printre rechini. Sportivii care vor lua parte la aceasta cursa de triatlon au fost avertizati ca ar putea imparti apa si cu alti competitori, rechinii care mananca oameni. Organizatorii acestui eveniment au promis ca vor face tot posibilul sa nu-si expuna concurentii. Totusi, riscuri vor exista atunci cand competitorii se vor arunca, pentru proba de inot, in apele ce scalda Insula Martha's Vineyard (New England, SUA). 300 de atleti s-au inscris deja pentru acest concurs din septembrie, in ciuda faptului ca in ultima vreme s-a raportat prezenta rechinilor. "Ma voi prezenta la cursa si voi inchide ochii. Sper sa ajung la linia de sosire. Asta e telul meu", a spus unul dintre cei inscrisi, scrie Click.

Faze TariFoto: Colaj foto

Uita de scara rulanta! Acesta este cel mai rapid mod de a cobori! Vezi ce au inventat olandezii pentru a ajunge pe peronul unei gari! Olandezii au venit cu o idee trasnita pentru a face accesul la peronul garii din Utrecht mult mai interesant. Ei s-au gandit sa instaleze un "accelerator de transfer" pentru pasagerii grabiti. De fapt, este vorba doar despre un simplu tobogan care a fost montat de o firma de constructii care dorea sa inveseleasca cartierul Overvecht, unul cu o reputatie mai putin buna in Utrecht. De idee s-au bucurat indeosebi copii, care il folosesc ca loc de joaca, dar si persoanele mai in varsta si-au adus aminte de copilarie si nu au ezitat sa foloseasca acest dispozitiv, anunta Cancan.

A devenit bunic la numai 29 de ani. In zilele noastre, intalnesti din ce in ce mai rar barbati care la varsta de 29 de ani sa aiba copii, astfel incat e greu de crezut ca un britanic ce nu a implinit inca 30 de primaveri a devenit, recent, bunic. Shem Davies si fosta lui iubita, Kelly John, in varsta de 30 de ani, au devenit parinti la varste fragede: el avea 14 ani, ea 15. Acum, fiica lor, le urmeaza exemplul, dupa ce, la numai 15 ani, Tia si iubitul ei, Jordan Williams, au devenit parinti, potrivit cotidianului britanic Daily Mail. Oricat de ciudat ar parea, Shem e deja bunic, iar mama fiicei sale e bunicuta, desi cei doi pot fi confundati cu niste adolescenti si probabil ar strani rasul celor din jur daca ar povesti ca au o nepotica, informeaza Libertatea.

O femeie din California are 700 de pisici si spune: "Nu sunt o nebuna". Lynea Lattanzio este o femeie singura care locuieste alaturi de sute de feline pe proprietatea ei din Parlier (California). Aici ea a infiintat un sanctuar imens al pisicilor. Femeia divortata ia in grija pisici pe care le salveaza de peste tot. "Daca as fi o pisica, atunci aici as vrea sa fiu", a declarat ea unui ziar american. Aici nu exista custi, Lynea metionand ca a realizat acest lucru tocmai pentru ca atunci cand era mica nu a fost lasata sa creasca pisici. Curios e ca nici atunci cand a fost maritata nu a avut vreo pisica. A inceput sa salveze pisici dupa divortul din 1981 si in timp a ajutat aproape 19.000 de feline. Ea insista prin a spune ca nu e o nebuna: "Prefer sa spun ca sunt masochita sau excentrica", a spus ea, scrie Click.

Fotografie uimitoare! Un scafandru aproape ca a fost inghitit de un rechin-balena! Rechinul-balena este foarte docil, astfel incat scafandrul a scapat nevatamat in urma intalnirii. Imaginea a fost realizata in Mexic, in Insula Mujeres, de catre o echipa de fotografi condusa de Mauricio Handler. In acele ape, peste 600 de rechini-balene se strang anual pentru a se hrani, anunta Daily Mail. Unul dintre fotografi era cat pe ce sa fie inghitit de un astfel de exemplar, dar a reusit sa scape in timp util. Rechinul filtra mancarea, umplanu-si gura de apa si lasand mai apoi lichidul sa curga printre branhii. Chiar daca scafandrul ar fi fost aspirat, rechinul balena l-ar fi aruncat inapoi in apa, anunta Cancan.

Cat de macho e Thomas Beatie, barbatul care a nascut 3 copii! Thomas Beatie, transsexualul american care in ultimii patru ani a nascut trei copii, arata foarte masculin dupa cele trei sarcini. Povestea lui Thomas a fost indelung prezentata de presa in 2007, cand acesta a ramas insarcinat si a devenit tatal unei fetite, impreuna cu sotia lui, Nancy. Apoi, in 2009, Gravidul a adus pe lume inca un copil, un baietel, iar anul trecut a intampinat cel de-al treilea copil. Americanul de 37 de ani are o familie fericita si, cu toate ca a trecut prin trei sarcini, are un corp de invidiat. Mai exact si ciudat e faptul ca arata foarte macho, avand un abdomen plat si cu patratele, afisand un aspect masculin, informeaza Libertatea.

Socant! Un cameraman din Libia si-a filmat propria moarte! Un operator, ce filma violentele din Libia, a murit in timpul unei rafale de gloante. In Libia, oamenii continua sa moara pe strazi, impuscati de asasinii lui Gaddafi. Un cameraman, care filma violentele de pe strazile din Libia, si-a filmat propria moarte. El a fost victima unui asasin care a aparut de dupa o cladire si a tras in plin in el, scrie Click.