Angajatii unui magazin din Marea Britanie stau de paza pentru a tine la distanta un pescarus hotoman. Zi de zi, se pune in fata usii, asteapta pana este convins ca se poate strecura in magazin neobservat, apoi se serveste cu dulciuri si tot felul de snacksuri de pe rafturile de jos. Cu asta se ocupa, de o buna bucata de vreme, pescarusul Grenville, care ii fenteaza de fiecare data pe angajatii unui supermarket din Newport, Marea Britanie. Desi preferatele lui sunt chipsurile, pasarea nu spune "nu" nici batoanelor de ciocolata sau pateurilor. Satui sa li se impute furturile lui Grenville si sa se faca de ras de cate ori sunt nevoiti sa recunoasca in fata sefului ca iar i-a pacalit pescarusul, angajatii magazinului au ajuns sa stea de paza prin rotatie. Si pentru ca nici aceasta masura nu da roade mereu, Grenville gasind cate o modalitate de a mai suti ceva, britanicii au inceput sa ascunda din marfa, scrie Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

Parasit de iubita dupa ce si-a vandut rinichiul, pentru a-i cumpara inel de logodna. Dragostea este oarba, iar acest lucru l-a dovedit un ucrainean care si-a vandut un rinichi pentru a-i cumpara alesei sale un inel de logodna. Din pacate pentru el, iubita sa a considerat gestul drept unul mult prea nebunesc si l-a parasit. Barbatul, indragostit pana peste cap, s-a gandit ca singura posibilitate de a-si trata iubita ca pe o printesa ar fi sa-si vanda un rinichi, pentru care a primit aproximativ 14.000 de euro. Din nefericire pentru el, aleasa inimii lui l-a considerat nebun si l-a parasit. Vanzarea organelor a devenit o adevarata afacere in unele parti ale lumii de cand a inceput recesiunea. De exemplu, in Marea Britanie cei care cumpara sunt dispusi sa plateasca peste 2.000 de lire donatorului doar pe cazare si bilet de avion, anunta Libertatea.

Agricultorii britanici au facut conopida colorata. Agricultorii britanici s-au gandit la o solutie ingenioasa pentru a creste vanzarile de conopida. Cum in ultima vreme leguma cu pricina nu prea s-a mai bucurat de succes in randul clientilor, agricultorii au scos pe piata soiuri noi, foarte colorate, care sa-i imbie pe cumparatori sa le ia de pe tarabe si rafturi. Astfel ca, in Marea Britanie, acum se gaseste conopida de culoare mov, verde si galben-portocaliu, nu doar clasica conopida alba. Conopida colorata este rezultatul incrucisarii conopidei albe cu varza, sfecla si alte legume, informeaza Cancan.

Se relaxeaza cu gimnastica pe avion. Cum se poate relaxa un cascador? Foarte simplu, facand gimnastica in conditii extreme. Charlotte Voce, din cadrul echipei de acrobatii aviatice Breitling, a recunoscut intr-un interviu acordat Reuters ca este dependenta de sportul pe care il practica. "Pentru mine este ca bataitul intr-un balansoar. Mi se pare asa de firesc sa merg pe aripile unui avion, incat ma relaxez facand miscari de gimnastica cel putin o data pe saptamana. Ca o terapie", a declarat Voce, scrie Click.

Femeie acuzata ca avea atarnate de masina o pereche de testicule din plastic. Seful politiei dintr-un mic orasel situat in Carolina de Sud se va infatisa in fata juratilor pentru a le cere acestora sa decida daca o femeie a incalcat legea pentru ca a condus o camioneta ce avea o pereche de testicule atarnand in spatele masinii. Legea statului Carolina de Sud arata ca "un dispozitiv este indecent atunci cand descrie intr-un mod deranjant ￯un act sexual, functiile de excretie sau parti ale corpului omenesc". Franco Fuda a amendat-o pe Virginia Tice la inceputul lunii iulie, cu 445 de dolari, pentru ca avea legate de camioneta o pereche de testicule false. Femeia a refuzat sa plateasca amenda, anunta Libertatea.

Un chinez a bagat 150 de oameni intr-un balon de sapun. Face balonase de sapun de mai bine de 20 de ani si a ajuns atat de priceput incat si-a transformat talentul in niste spectacole impresionante. Este vorba despre Fan Yang, un chinez stabilit in New York, care a reusit sa faca un balon de sapun atat de mare, incat a acoperit un numar record de 150 de oameni. Performanta a avut loc intr-un spectacol din Beijing si este a saptea oara cand barbatul doboara recordul mondial in materie de baloane de sapun. Acum trei ani, invitat in emisiunea lui Oprah Winfrey, chinezul a bagat o suta de oameni intr-un balon urias de sapun. Chinezul nu este priceput numai in a baga oameni in baloanele lui, el reusind sa faca un balon si in jurul unui elefant, informeaza Cancan.