Vrei sa-ti duci iubita in Dubai? Vezi aici cum se pedepseste sexul in public. O filipineza de 26 de ani si amantul ei pakistanez, de 25 de ani, aveau obiceiul de a se intalni pe ascuns, pe o plaja din Jameirah, unde faceau sex in mare. In urma aventurii, femeia a ramas insarcinata, iar iubitul oficial al acesteia a dus-o la politie, unde a fost nevoita sa marturiseasca ca a intretinut relatii sexuale, cu amantul ei pakistanez, in locuri publice. Cei doi amanti au fost condamnati la un an de inchisoare. Legile din Dubai sunt foarte stricte. Toleranta pentru droguri si alcool este zero. Trebuie sa ai 21 de ani pentru a consuma alcool, iar daca stai cu iubita in aceeasi camera si nu esti casatorit cu ea, poti ajunge la inchisoare, scrie Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

A mancat 30 de italience. Politia si Interpolul investigheaza cazurile a 30 de italience disparute in perioada 2009-2011, despre care se crede ca au fost mancate de canibalul slovac Matej Curko. Italia e in fierbere. 30 de fete cu varste intre 25 si 28 de ani au disparut fara urma in ultimii doi ani. Dupa ce a iesit la iveala ca Matej Curko, de 43 de ani, un canibal slovac ucis de politie in luna mai, a marturisit elvetianului Markus Dubach ca a mancat o italianca, anchetatorii verifica acum resturile umane pe care acesta le pastra intr-o lada frigorifica. Se crede ca el le-a devorat si pe celelalte 29 de italience disparute in satul Kysak. Curko era aparent un om normal, casatorit si tata a doi copii, anunta Click.

O femeie i-a "atacat" cu lapte de la san pe politistii care au oprit-o. O profesoara din Statele Unite ale Americii i-a lasat fara replica pe politistii care au oprit-o la un control de rutina si au descoperit ca femeia era beata. Abia tinandu-se pe picioare, femeia i-a atacat cu laptele de la propriul san pe politistii care o trasesera pe dreapta. A continuat sa faca scandal, iar fortele de ordine abia au reusit sa o incatuseze. Numai ca ea a continuat sa tipe si sa se agite, pana cand a lesinat. Medicii au reusit s-o readuca la realitate, cateva ore mai tarziu, la spital. A urmat infatisarea la tribunal, dar pentru ca nu are cazier, femeia a scapat deocamdata de inchisoare, cu conditia sa mearga insa la dezalcoolizare si la cursuri de stapanire a agresivitatii, informeaza Libertatea.

Isi pierde memoria atat de des incat face cunostinta la nesfarsit cu sotia. Viata unui scotian din Aberdeen pare rupta din filmul "50 First Dates", in care personajul lui Drew Barrymore isi pierdea memoria in fiecare dimineata. Totusi, pentru Bob Watt, zilele in care nu-si aminteste nici macar cum sa foloseasca un telefon mobil nu-i par nici pe departe crampeie dintr-o comedie romantica. Barbatul sufera de o boala inca nediagnosticata, care il face sa-si piarda constant memoria. Uneori, scotianul nu-si recunoaste nici macar sotia sau cele doua fete, iar acestea sunt nevoite sa-i explice de fiecare data cine sunt. Pierderile de memorie ale lui Bob Watt se rasfrang sI asupra aptitudinilor scotianului, care este nevoit sa invete la nesfarsit sa cante la chitara, sa foloseasca calculatorul, mobilul sau masina de spalat, scrie Cancan.

A facut castele numai din par de om. Un artist din Miami a folosit ghemotoace din par pentru a crea 3.000 de caramizi si pentru a ridica doua castele ciudate. Agustina Woodgate a construit "Turnul" la o inaltime de 1,3 metri, folosind par blond doar in zona ferestrelor. Majoritatea caramizilor au fost facute folosind par si mixuri de culori tocmai pentru a se apropia cat mai mult de culoare naturala a constructiilor medievale. Ulterior s-a apucat si de o a doua constructie, "Castel de nisip" pe care a terminat-o ceva mai rigid, anunta Click.

Sa vezi si sa nu crezi! O minora din Africa cara zeci de bucati de caramida cu ajutorul capului! Oamenii si-au dezvoltat intotdeauna abilitati extraordinare atunci cand au vrut sa se adapteze la tot felul de conditii de viata. Este cazul si al unei fetite de pe continentul african care isi ajuta parintii sa descarce caramizi dintr-o barca. Daca la noi, in unele zone, femeile cara cosuri pe cap, africanca se "lupta" cu bucati de caramida. Fara sa fie legate sau facute compact, ea isi face un turnulet din materiale de constructii si le duce pe mal. Abilitatile ei inedite o ajuta sa incare zeci de asemenea bucati, care nu se misca deloc si nu se deplaseaza in timp ce sunt transportate. Pentru a "incarca" cat mai multe, fetita chiar le arunca pe acestea spre cap, prinzandu-le cu o precizie de invidiat, informeaza Cancan.

O companie din China vrea sa inlocuiasca angajatii cu un milion de roboti. Firma Foxconn, care produce iPad-uri, iPhone-uri si iPod-uri pentru Apple, s-a confruntat cu un val de sinucideri in fabricile sale din China, unde lucreaza peste 250.000 de oameni. Angajatii se plang de conditiile grele de munca si de faptul ca sunt supusi unor presiuni uriase si sunt aspru pedepsiti cand gresesc. Pentru a scapa de aceste probleme, compania a decis sa lucreze cu roboti, in locul oamenilor. Foxconn foloseste deja 10.000 de asemenea roboti in productia de electronice, scrie Click.