Cum a devenit o testoasa inamicul de 10 miliarde de dolari. In luna octombrie a anului trecut, BrightSource Energy a inceput sa construiasca singura centrala termica solara de mari dimensiuni dezvoltata in Statele Unite in ultimele doua decenii. Dar, in timp ce demnitarii tineau discursuri, biologii descopereau ca suprafata destinata centralei era impanzita de musafiri nepoftiti: testoasele de desert. Ani intregi de studii au dovedit ca 32 de animale aflate in pericol de disparitie se considera la ele acasa tocmai pe acel teren de 1.450 de hectare. Si pe masura ce studiile avansau, s-a descoperit ca numarul lor este mult mai mare, scrie Forbes.ro.

O lume nebunaFoto: Colaj foto

Indoniezienii se intind pe sinele de tren pentru a se vindeca de diabet si reumatism. Ignorand luminile rosii si albe ale semafoarelor de pe marginea liniilor de cale ferata din Jakarta, Sri Mulyati, o indonezianca de 50 de ani se lungeste perpendicular pe acestea. Ca ea fac alti zeci de conationali care sufera de diabet, iar tratamentul prescris de doctor costa prea mult pentru a fi urmat. In mintile lor, a ramas o singura optiune: terapia electrica. "Voi veni si voi sta intins aici pana ma voi vindeca complet", a spus Sri, scrie Click.

I s-a smuls mana din incheietura cand facea sex! Vezi alte accidente bizare din arta amorului! O femeie din Noua Zeelanda a avut o vacanta de cosmar in Croatia, dupa ce zilele trecute, in timp ce facea sex in baie, a alunecat si si-a rupt mana. Si nu va ganditi la o simpla fractura. Pur si simplu i s-a desprins mana din incheietura si a ramas agatata doar de o bucata de piele. Postul american de televiziune MSNBC a prezentat un raport, potrivit caruia in 2006 s-au inregistrat sase cazuri de persoane carora li s-au spart vasele de sange de la ochi, in timp ce aveau orgasm, deoarece tipau sau erau mult prea extaziate, scrie Libertatea.ro.

Au pus o femeie-gigant pe lac. Peste noapte, pe lacul Alster a aparut o femeie-gigant. Este vorba despre o sculptura imensa, care cantareste 20 de tone, realizata de artistul Oliver Voss. Opera respectiva, denumita "Sirena uriasa", a atras vii critici, carcotasii comentand ca nu seamana nici pe departe cu o sirena. Sculptura, care a fost realizata la cererea unei agentii de publicitate, va sta pe lac timp de zece zile, scrie Cancan.

Asa curaj mai rar! Isi scoate tatuajul cu numele fostei neveste, cu polizorul! Suparat pe fosta sotie de care a divortat recent, el a decis sa scape de orice lucru care i-ar fi amintit de ea. Si locul in care barbatul din Statele Unite ale Americii a ales sa lase trecutul in urma a fost...un service auto. Omul a vrut sa scape de tatuajul cu numele fostei partenere de viata, iar pentru asta a ales sa foloseasca un polizor. In final, americanul s-a ales cu o rana urata si, probabil, mult mai dureroasa decat divortul prin care a trecut, potrivit crimetime.ro.

O femeie s-a razbunat pe politisti stropindu-i cu lapte de la san. Stephanie Robinette (30 de ani), invatatoare din orasul Westerville, Ohio, fusese la o nunta impreuna cu sotul ei. Din cauza alcoolului consumat, americanca a inceput sa fie agresiva, sa se certe cu barbatul si s-a inchis in masina . Sotul, vazand ca nu poate sa o scoata la capat cu ea, a chemat politistii pentru a o calma. Ofiterii au cerut femeii sa iasa din masina, insa aceasta i-a intampinat cu un jet de lapte tasnind de la sanii ei, scrie Click.

Parintii fac lucruri trasnite! Da' cu bebe ce-ati avut?!? Calare pe televizor, bagati in cuptorul cu microunde, intre doua chifle, pentru un sandvici cu... carne frageda sau intinsi pe o tava si acoperiti cu o lipie - acestea sunt doar cateva dintre ipostazele in care mai multi copii au fost pusi de parintii lor plini de imaginatie si cu un simt bizar al umorului, scrie Cancan.