Uite cum se face Prajitura Vagin! Ai manca asa ceva? Bev Bernardine, cea care a pus pe picioare faimoasa cofetarie "Chaos Bakery", ajunge in atentia internautilor dupa ce a publicat pe internet un videoclip in care explica exact cum se face "Prajitura Vagin". "Va vom arata cum sa faceti Prajitura Vagin, care arata corect din punct de vedere anatomic" spune Bev la inceputul videoclipului. Instructiunile par a fi foarte simple, avand in vedere ca videoclipul a fost vizualizat intr-o zi de peste 200.000 de internauti. "Acum un an am inceput sa fac prajituri pentru prieteni si familie. La un moment dat m-am gandit sa fac ceva special si am facut prajituri personalizate" a declarat Bev, care e pe cale de a deveni una dintre cele mai recunoscute cofetarese din SUA, scrie Click.

Faze TariFoto: Colaj foto

Dormitor de lux sub cerul liber. Un hotel exclusivist din centrul New York-ului si-a revolutionat oferta de cazare si a pus la dispozitia bogatanilor care nu au timp de admirat stelele mai multe dormitoare luxoase in aer liber. O noapte petrecuta sub cerul newyorkez, band sampanie langa un semineu in care trosnesc cateva vreascuri si ascultand muzica ambientala din fundal costa 3.000 de dolari - o nimica toata pentru cei cu dare de mana, care-si doresc sa traiasca experienta unui camping de lux. Bezele, capsuni date prin ciocolata, carti electronice preincarcate cu poezii, telescop de ultima generatie pentru a admira stelele, muzica ambientala si foc in semineu - toate aceste minunatii vin la pachet cu penthouse-urile cu dormitor in aer liber de la exclusivistul hotel newyork-ez AKA Central Park. In schimbul a 3.000 de dolari pe noapte, oaspetii care au conturi grase in banci si viseaza la o noapte cu vedere la stele pot avea parte de un somn sub cerul liber in mijlocul New York-ului, pe niste terase mobilate, de 275 de metri patrati, anunta Cancan.

Vezi unde a fost cultivata aceasta vaza-gigant! La cea de-a 100-a aniversare a festivalului de la Harrogate, organizatorii au decis ca legumele gigant vor fi vedetele, astfel ca ceapa, rosiile, dovleceii si multe alte zarzavaturi peste masura lor obisnuita vor concura pentru premiul de cea mai mare de leguma. Directorul festivalului, Martin Fish, s-a lasat imortalizat cu una dintre legumele-gigant aduse pentru festival, care are toate sansele de a fi desemnata cea mai cea, si anume o varza imensa, pe care abia a putut sa o tina in brate, informeaza Libertatea.

Insarcinata dupa fiecare masa, boala ciudata a unei tinere din Marea Britanie. Kerri Dowdswell, o tanara din Cannock, Staffordshire (Marea Britanie), sufera de o boala extrem de rara, pe care doctorii incearca de 10 ani sa o inteleaga si s-o trateze. Oricine o vede pe fata in varsta de 23 de ani are impresia ca este insarcinata, dar Kerri Dowdswell arata asa dupa fiecare masa. Imediat dupa ce mananca, stomacul tinerei capata proportii uriase, iar abdomenul ei seamana cu cel al unei femei cu o sarcina avansata. Doctorii i-au facut lui Kerri teste peste teste pentru a afla daca are alergii la diferite mancaruri sau la anumite ingrediente, dar toate au iesit negative. Ea a tinut tot felul de diete, dar fara niciun rezultat. Balonarea apare in continuare dupa fiecare masa si dureaza cateva ore, scrie Click.

Supravietuire miraculoasa a unei parasutiste britanice! A picat in gol 1.000 m. Noroc incredibil pentru Zoe Sievwright, careia nu i s-a deschis parasuta dupa ce a sarit din avion, de la o mie de metri inaltime. Parasutista a cazut in gol si s-a izbit de pamant, alegandu-se numai cu o glezna fracturata. Trebuia sa fie o saritura ca oricare alta, insa, in momentul in care, de obicei, urma sa i se deschida parasuta, britanica Zoe Sievwright, in varsta de 29 de ani, a stiut ca s-a intamplat ceva. Niciuna dintre cele doua parasute - cea principala si cea de rezerva - nu i s-au deschis, iar femeia a plonjat in gol o mie de metri si s-a izbit de pamant, la opt sute de kilometri distanta de locul in care trebuia sa aterizeze. Ca prin minune, Zoe nu numai ca a scapat cu viata din teribilul accident, dar nu s-a ales cu nicio alta rana in afara de o glezna fracturata, anunta Cancan.

Un preot aflat in moarte clinica a ajuns in Rai! Afla cum e Dincolo! Don Piper este preot baptist in Texas, SUA, iar in urma unui accident, acesta sustine ca a fost in Rai, unde si-a vazut rude si prieteni decedati si a simtit lucruri ciudate si extraordinare. Barbatul a fost implicat intr-un accident de masina in 1989, iar apoi, timp de 90 de minute inima nu i-a mai batut, medicii chinuindu-se sa il resusciteze. In aceasta ora si jumatate, Piper nu a mai fost pe Pamant, sufletul sau ajungand in Rai. "Am tras ultima gura de aer in masina, iar apoi, la scurt timp, in fata unor porti luminate, care parca pulsau cu viata", a povestit preotul pentru ABC News, sustinand ca a ajuns in Rai. Piper a scris si o carte despre experienta lui, "90 Minutes in Heaven", in care a descris amanuntit cum arata lumea de dincolo. In Paradis, parintele si-a revazut bunicul decedat si alte rude si prieteni. Toti erua bine, fericiti si atmosfera era de nedescris. "Am simti niste mirosuri foarte placute, pe care nu le pot descrie si nu stiu ce sunt pentru ca nu le-am mai simtit vreodata inainte sau dupa", a spus Piper, informeaza Libertatea.