Spaniolii il intampina pe Papa cu hartie igienica in culorile Vaticanului. O companie producatoare de hartie igienica a scos pe piata o editie limitata, cu eticheta "Il iubesc pe Papa", in culorile galben si alb, cu ocazia vizitei Papei la Madrid, la Zilele Tineretului. Vizita Papei Benedict al XVI-lea la Madrid, la Zilele Mondiale ale Tineretului, din perioada 16 august-21 august, este un bun prilej pentru unii investitori de a profita de vizita a milioane de pelerini. Marca Renova, care a revolutionat deja hotelurile de lux cu sulurile de hartie igienica, a lansat o editie limitata in culorile Vaticanului, pentru a sarbatori vizita Papei in capitala Spaniei, scrie El Pais. Compania Renova va dona pelerinilor 7.000 de suluri de hartie igienica, in pachete de cate doua, unul alb si unul galben, "decorate" cu mesajul "Il iubesc pe Papa" cu o inimioara rosie in loc de "iubesc", scrie Click.

Faze TariFoto: Colaj foto

Socant! Un preot ce avea 78 de sotii, condamnat la 119 ani de inchisoare. Warren Jeffs este un preot mormon din Nevada, SUA, acuzat de pedofilie si viol, dupa ce s-a descoperit ca 24 dintre cele 78 de neveste ale sale erau minore, iar pe unele le-a obligat sa faca sex cu el. Mormonul a fost judecat in cadrul unui proces care a inceput in august 2004 si s-a incheiat astazi si a fost condamnat la 119 ani de inchisoare. Se pare ca Jeffs se casatorea intr-o veselie si avea copii cu majoritatea nevestelor sale. Potrivit religiei mormonilor, poligamia este permisa, dar in nici un caz cu minore, iar preotul avea si neveste care de abia implinisera 12 ani. Mai mult, in timpul procesului, una dintre sotiile sale, care a fost casatorita in mod fortat cu el a povestit cum a facut sex pentru prima data cu sotul ei. "Mi-a spus sa il las pe Dumnezeu in mine". De obicei cand incerca sa le convinga pe nevestele sale sa faca amor cu el, Jeffs le spunea femeilor cum sa il satisfaca sexual astfel incat sa primeasca iertarea lui Dumnezeu, anunta Libertatea.

Japonezii sunt foarte creativi! Au facut un castel din orez pe camp. Localnicii din Himeji, din vestul Japoniei, si-au pus mintea la contributie si au realizat o creatie mai putin obisnuita. Ei au facut un castel imens pe un camp, care se vede foarte frumos din avion. Castelul cu pricina a fost realizat din sase varietati diferite de orez, de diverse culori. Acesta se intinde pe o suprafata de 90 de metri pe 180 de metri, informeaza Cancan.

Un barbat infidel a fost dat in gat de hoti: i-au prezentat-o nevestei pe amanta! Politia investigheaza un furt si o rapire bizara care s-a intamplat in Miami. Ofiterii au povestit ca totul s-a intamplat cand patru barbati mascati au luat prin surprindere un cuplu care se afla intr-un camion. Hotii au luat barbatul si l-au bagat intr-o masina, iar doi dintre ei s-au urcat cu femeia in camion si au mers spre casa barbatului. Cand au ajuns la casa acestuia, politia a spus ca hotii au gasit-o pe nevasta omului, mama lui si doi copii. Ei au legat pe toata lumea, l-au batut pe barbat si apoi au furat bani si bijuterii in valoare de mii de dolari. Inainte sa plece, hotii au adus-o pe prietena barbatului in casa si au prezentat-o sotiei acestuia. Apoi, i-au lasat pe toti in acelasi loc si au plecat. Politia sustine ca infractorii au intre 20 si 30 de ani, scrie Click.

S-a aflat identitatea lui Jack Spintecatorul. Vezi despre cine este vorba! Un anchetator din Spania sustine ca a aflat care este identitatea lui "Jack Spintecatorul", criminalul in serie care in urma cu mai bine de un secol a bagat spaima in locuitorii Londrei. Se pare ca este vorba chiar de detectivul care ancheta cazul "Spintecatorului". In Londra anului 1888, un criminal in serie baga spaima in locuitorii orasului Londra. Cinci prostituate erau gasite cu gatul taiat, intr-un cartier rau famat din capitala Angliei. In ciuda cercetarilor politiei, identitatea celui care a savarsit odioasele crime, supranumit si Jack "Spintecatorul", nu a putut fi aflata. Zilele trecute insa, un detectiv spaniol, Jose Luis Abad (84 de ani), specializat in caligrafie sustine ca a descoperit cine este de fapt cel care a comis oribilele fapte, acum mai bine de un secol. Toate dezvaluirile barbatul le face intr-o carte cu numele "Cel mai inteligent criminal din istorie" si aparuta in cursul acestei saptamani in Spania. Potrivit spuselor anchetatorului, cel care se ascundea in spatele lui Jack "Spintecatorul" era inspectorul Frederick Abberline, adica exact cel care s-a ocupat de caz, anunta Libertatea.

Un barbat s-a urcat pe spatele unui rechin. Vezi ce a urmat. Eric Jacobs, pescar experimentat, spune ca stie exact ce a facut. "Am asteptat aceasta oportunitate toata viata", a declarat americanul, care s-a "plimbat" pe spatele rechinului aproape cinci metri. Apoi, Jacobs a inotat grabit inapoi spre barca si a scapat nevatamat. Oficialii pentru protectia animalelor au declarat ca pescarul nu a incalcat nicio lege, dar nu recomanda nimanui sa repete ceea ce a facut acesta. Chiar daca par inofensivi pentru oameni, rechinii pot fi periculosi, mai ales cand vine vorba de a doua cea mai mare specie din lume, sustin oficialii. Rechinulul-pelerin pe care l-a "calarit" Jacobs este o specie protejata. In fiecare an, sunt ucisi 73 de milioane de rechini, pentru comertul cu inotatoare, informeaza Gandul.