"Primul barbat care a facut sex pe Luna". Povestea incredibila a unui furt de 21 de milioane de dolari din laboratoarele NASA. Americanul Thad Roberts este autorul unuia dintre cele mai mari jafuri din istoria NASA, dar si "primul om care a facut sex pe Luna". Povestea lui, necunoscuta pana acum, a ajuns subiect de carte si ar putea inspira urmatorul blockbuster de la Hollywood, scrie Edenfantasys.com. Studentul de 25 de ani era stagiar al NASA cand s-a indragostit de una dintre colegele sale. Ca sa o impresioneze inca de la prima intalnire, Roberts a facut un lucru de neimaginat: a furat, dintr-un sediu al NASA, un seif de 272 de kilograme, plin de roci lunare in valoare de 21 de milioane de dolari. Tanarul s-a gandit ca aceasta suma le-ar fi asigurat lui si prietenei sale o viata fericita si fara probleme, scrie Gandul.

Faze TariFoto: Colaj foto

Un nou fenomen in Elvetia: oamenii zac dezbracati pe stanci. Sute de oameni fac zilnic plaja dezbracati pe stancile dintr- un rau care strabate cantonul Tessin, din Elvetia. Autoritatile sunt disperate pentru ca nu pot stopa fenomenul. Dupa ce mai multe cupluri au fost surprinse facand sex, oamenii legii se tem ca acolo s-ar putea organiza adevarate orgii sexuale, anunta Libertatea.

Inghititorii de insecte: cum reactioneaza trei prezentatori TV carora le intra musca-n gura in direct. Un prezentator al postului TV NBC a inghitit o insecta, in direct, in timp ce prezenta prognoza meteo. In timp ce indica temperaturile de a doua zi, Wes Hohenstein a inceput sa gesticuleze si sa tuseasca, iesind din cadru. Dupa ce si-a revenit, prezentatorul le-a spus telespectatorilor: "Jur ca am inghitit o molie. Am vrut sa o scuip, dar m-am gandit ca nu e potrivit sa faci asta la televizor. Asa ca am inghitit-o". Apoi, Hohenstein a continuat buletinul meteo ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat. Dupa ce a iesit din direct, colegii i-au inmanat un pahar cu apa. Integral in Gandul.

Canibal, in greva foamei de zece luni. Gest. Britanicul Stephen Griffiths, un canibal de 41 de ani condamnat la inchisoare pe viata dupa ce a ucis trei prostituate si a mancat bucati din cadavrele lor, este pe punctul de a muri de inanitie. Dupa ce a facut greva foamei in ultimele zece luni, criminalul a ajuns sa cantareasca mai putin de 40 de kilograme, iar organele sale interne sunt pe punctul de a ceda, scrie Cancan.

Le place asa de mult incat nu pot fara! Femeile din Ecuador cer sex garantat prin drept constitutional. Sexul este foarte important in viata barbatilor, dar mai ales in cea a femeilor. Dovada? Activista pentru drepturile femeilor din Ecuador, Maria Soledad Vela, a propus ca sexul sa fie un drept constitutional. Propunerea face parte dintr-un set de initiative care au ca scop protectia drepturilor femeilor la capitolul sex, conform sexgen.ro. Vela a declarat ca femeile sunt suficient de resposabile incat sa se foloseasca de acest drept, pentru a decide liber asupra diferitelor aspecte legate de viata lor sexuala. Unul dintre membrii opozitiei din Ecuador a privit cu ironie propunerea, spunand ca femeile doresc sa legalizeze orgasmele, relateaza Libertatea.

I-a scufundat masina din gelozie. Incercare disperata a unui barbat de 30 de ani din New York de a se razbuna pe tatal sau, care nu ii acorda suficienta atentie. Pentru ca i se parea ca parintele lui isi iubeste masina mai mult decat il iubeste pe el, Anthony Romo a plonjat intentionat cu automobilul intr-un lac din Central Park, pentru a se asigura ca nu mai are concurenta in inima tatalui sau. Ca orice copil care vrea sa se simta iubit de parinti, un newyorkez in varsta de 30 de ani a recurs la un gest extrem pentru a-si pedepsi tatal, care nu era suficient de afectuos cu el. Dupa o cearta aprinsa cu parintele lui, Anthony Romo i-a furat masina, un Nissan Quest din 1997, si a gonit catre Central Park din Manhattan. Cand a ajuns in dreptul parcului, barbatul a apasat pedala de acceleratie si mai tare si a intrat in plina viteza in lacul Harlem Meer, spre groaza oamenilor care se relaxau pe mal, informeaza Cancan.