Mimeaza sexul oral intr-un magazin alimentar. O tanara se dezbraca in sanii goi si incepe sa mimeze sexul oral pe o leguma intr-un magazin alimentar. Cu toate ca este intr-un loc public, blonda din imagini nu se fereste sa isi arate sanii si fundul in fata camerei. Ba mai mult, ea este incantata de faptul ca poate sa demonstreze cat de priceputa este in ale sexului oral, scrie Click.

O lume nebunaFoto: Colaj foto

FABULOS Asta le bate pe toate! Cum s-a "tratat" Becali in restaurantul unui hotel de LUX. Prezent la Constanta cu ocazia meciului Steaua - CS Mioveni, Gigi Becali s-a cazat la hotelul Iaki, din Mamaia, proprietatea nasului Hagi. Europarlamentarul s-a distrat de minune pe litoral, insa "lovitura de gratie" a dat-o chiar in restaurantul stabilimentului de patru stele, scrie Ziarul National. Clientii hotelului au ramas masca in momentul in care Becali i-a cerut lui Ionut Lutu sa-i aduca un "pachetel", din care a scos branza proaspata de oaie si un pet cu lapte. Conform sursei citate, Gigi nici nu s-a mai obosit sa "mute" produsele in alte recipiente si le-a consumat direct din caserola, respectiv sicla de plastic, spre mirarea asistentei, scrie Prosport.ro.

Un taur care urma sa fie taiat a fugit din abator. Goana demna de filmele de actiune in New York, unde un taur a evadat din abatorul in care urma sa-si gaseasca sfarsitul. Animalul a profitat de un moment de neatentie din partea muncitorilor din abator si a tasnit pe usa pentru a se bucura de cateva minute de libertate. Bovina a fugit pe strazile din cartierul newyorkez Queens, bagandu-i in sperieti pe pietonii pe langa care a trecut, in timp ce macelarii incercau sa-l prinda din urma, scrie Cancan.

Barbat omorat de un taur de 600 de kilograme si tarat in jurul zonei de lupta. O corida haotica s-a incheiat printr-o tragedie: un barbat de 25 de ani mort si aproximativ 15 oameni raniti in Columbia, potrivit Huffington Post. Un taur de 600 kg a atacat si a tarat minute intregi un barbat in jurul zonei de lupta, chiar si dupa ce acesta a decedat, au spus martorii, potrivit stirileprotv.ro.

O profesoara din Marea Britanie a avut relatii sexuale cu o eleva. O femeie din Anglia, profesoara de geografie, risca sa intre la inchisoare dupa ce a recunoscut ca a avut relatii sexuale cu o fata de 15 ani. Suzanne Harrison, in varsta de 38 de ani, a confirmat Libertatea.ro.

O britanica si-a prelungit limba cu 1 cm. Rhiannon Brooksbank-Jones, in varsta de 19 ani, viseaza sa traiasca si sa munceasca in Coreea de Sud dupa ce termina studiile universitare, chiar daca nu a vizitat niciodata aceasta tara, scrie Daily Mail. In timp ce lua lectii de limba coreana, Rhiannon a constatat ca nu poate sa pronunte anumite sunete, esentiale in alfabetul coreean. Medicul stomatolog i-a sugerat ca motivul ar putea fi acela ca s-a nascut cu o limba mai scurta decat media, scrie Click.

Fermierii francezi distrug produsele spaniolilor. Mai multi membri ai Uniunii Fermierilor Francezi au oprit, de-a lungul saptamanii trecute, camioane cu fructe si legume din Spania si au distrus tot ce au gasit, relateaza "Daily Mail". De cand cu epidemia de E. coli, care a dus la imbolnavirea a mii de persoane si la moartea a catorva zeci si despre care s-a crezut ca ar fi pornit din Spania, fermierii spanioli au fost nevoiti sa scada dramatic pretul la produsele lor, scrie Cancan.