Inventii care ne schimba viata. Salate proaspete dupa cativa ani. Cercetatorii americani de la Universitatea din Minnesota au descoperit o substanta care poate tine mancarea proaspata mai multi ani. Conservantul alimentar, numit bisin, a fost obtinut din bacterii inofensive si poate distruge bacteriile letale pentru durata de valabilitate a mancarurilor: E. coli, salmonela sau listeria. Bisin ar putea fi folosit si in conservarea de lunga durata a vinului sau a sosurilor de salata. Mai mult, oamenii de stiinta citati de ￯The Daily Mail" sustin ca unele mancaruri vor putea fi tinute in spatii normale, si nu in frigider, scrie Adevarul.

O lume nebunaFoto: Colaj foto

Uite cum arata fiica lui Cher, dupa ce a devenit barbat! Chaz, noul nume al fiicei lui Cher, care acum este barbat in toata regula, si-a expus barba si burta in Los Angeles. Experienta prin care a trecut, aceea de schimbare de sex, a fost transformata intr-un documentar care este difuzat in Statele Unite ale Americii si a fost nominalizat la Primetime Emmy Awards, scrie Cancan.

A pozat sexy la 12 ani, la 15 a ramas gravida, iar mama ei este foarte fericita! O fetita care a pozat la varsta de 12 ani in bikini, intr-un pictorial controversat realizat pentru o revista, si care in prezent are 15 ani, este insarcinata, iar mama ei nu poate fi mai fericita. "Casa noastra cu trei dormitoare era deja mult prea plina cu surorile ei Coco si Ritzy, fratele Tarot, prietenul lui Soya si unul dintre copiii surorii sale. Atunci cand bebelusul va veni pe lume, consiliul ne va da o casa cu patru sau cinci dormitoare", a spus Janis, citeaza Click.

A fost concediat dupa ce s-a aflat ca se spala pe fata cu urina. Alfred Zoppelt a fost angajat timp de 23 de ani al muzeului Belvedere din Viena, dar zilele trecute a fost dat afara dupa ce s-a descoperit ca se spala cu urina. Austriacul este adept al urinoterapiei si o foloseste in dibverse scopuri, printre care... in loc de apa atunci cand se spala pe fata sau pe maini, scrie Libertatea.ro.

Cum se vad la microscop cele mai folosite obiecte. Lucrurile pe care le folositi zilnic arata complet diferit vazute la microscop. Printre obiectele prezentate la microscop avem ata dentara folosita, periuta de la rimel, acul si ata sau aparatul de ras electric cu mustatile taiate, citim pe Realitatea.net

Proful a facut sex cu gonflabila in curtea scolii. Daniel Torroll, de 56 de ani, un profesor de muzica din Spring Hill, Tennessee, si-a ingrozit elevii. Intr-un moment de ratacire, si-a luat papusa gonflabila si s-a dedat la o partida de sex in curtea scolii. Un copil, care a observat primul fanteziile profesorului, a ramas cateva secunde inmarmurit dupa care a inceput sa-si strige colegii sa vada ce se petrece, scrie Click.