Cel mai amuzant sforait din lume! O bunicuta face ca un kalasnikov la foc automat cand doarme! Sforaitul unei persoane poate fi unul din cele mai ingrozitoare sunete pe care le poate scoate o persoana. Acest lucru nu e valabil si in cazul bunicutei din imagini. Aceasta, cand doarme dusa, scoate niste sunete mai mult decat amuzante. Daca nu ai sti despre ce este vorba ai crede ca esti in mijlocul unei scene de lupta in care se trage la foc automat, scrie Cancan.

Faze tariFoto: Colaj foto

O maicuta de 103 ani iese din manastire dupa 84 de ani. Sora Teresita, in varsta de 103 ani, va parasi vineri, dupa 84 de ani, manastirea Buenafuente del Sistal, din Spania, acolo unde traieste de la varsta de 19 ani. Maine, ea se va alatura unei delegatii care se va intalni cu Papa Benedict, in cadrul unor ceremonii care vor avea loc in timpul vizitei acestuia, de trei zile, la Madrid, capitala Spaniei. Maicuta a intrat pe portile manastirii in data de 16 aprilie 1927, exact ziua in care se nastea in Germania Pana Benedict al XVIlea, cel cu care se va intalni maine, anunta Libertatea.

Uimitor! Cel mai tanar predicator din lume are 4 ani. Kanon Tipton, un baietel in varsta de 4 ani din statul american Mississippi, este cel mai tanar predicator din lume. Copilul a inceput sa vorbeasca despre Dumnezeu la varsta de doar 2 ani. Parintii lui l-au filmat si au pus inregistrarea pe Youtube, iar copilul a devenit imediat o adevarata vedeta. "Cand Kanon a inceput sa predice in noaptea aceea, sotia mea l-a filmat. Am pus filmuletul pe Youtube, ne-am sunat cativa priteni si le-am spus "Uitati ce a facut Kanon!" Iar imaginile au fost vizionate de 4 milioane de oameni. Ne-a socat, a fost uimitor", a spus tatal lui Kanon, Damon Tipton, pentru MSNBC. Integral in Click.

Actorul Gerard Depardieu s-a facut de ras in avion. Ce s-a intamplat cand a vrut sa mearga la toaleta in timpul decolarii. In timp ce se afla intr-un avion, actorul francez Gerard Depardieu, in varsta de 62 de ani, a urinat in afara toaletelor, pe culoarul aparatului de zbor apartinand CityJet, filiala a grupului Air France-KLM, care zbura pe ruta Paris-Dublin. "Confirm doar faptul ca el (nr. Gerard Depardieu) a urinat intr-adevar in avion", in afara toaletelor, a declarat un purtator de cuvant al grupului Air France. Potrivit postului de radio Europe 1, actorul a urinat in fata celorlalti pasageri, in timp ce avionul se afla in faza de decolare, desi o insotitoare de bord i-a cerut sa astepte si sa mearga la toaleta abia dupa ce avionul va ajunge in aer, scrie Gandul.

E de-o seama cu Viorel Lis, dar se misca mai bine ca Marius Urzica! Un batranel din Anglia sta intr-o mana pe o sticla de apa. Un batranel a gasit un mod mai interesant de a cersi. Omul a facut o demonstratie de gimnastica chiar in mijlocul unui drum plin de centre comerciale. Batranelul a mers in maini si a stat intr-o mana pe o sticla mai ceva ca Marius Urzica la cal cu manere. Omul a demonstrat ca prin antrenament si vointa poti depasi orice bariera, iar cu un antrenament elaborat poti garanta spectacolul, relateaza Cancan.

Cele mai tari iluzii optice - n-ai voie sa le ratezi! Iluziile optice sau vizuale reprezinta erori ale perceptiei. Numite si miraje vizuale, iluziile optice nu sunt cauza unor defecte de vedere ale unei persoane, ci apar datorita modului de constructie si de functionare a sistemului vizual care poate fi usor inselat. Prezentam in continuare cateva exemple de iluzii optice foarte eficiente. Integral in Click.