​Asta e chiar cea mai tare inventie! Japonezii au inventat pelerina care te face invizibil! E pe bune! Japonezii sunt tare inventivi. Oamenii de stiinta lucreaza in permanenta la noi si noi tehnologii pentru a ajuta lumea sa evolueze. De cativa ani ei lucreaza la pelerina care te ajuta sa devii invizibil. Pentru a deveni una cu peisajul ai nevoie de o camera de filmat, un proiector si haina respectiva. Aceasta da iluzia invizibilitatii, insa se bucura de un mare succes, scrie Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

Ultima femeie din Romania se va naste peste 1.200 de ani. In jurul anului 3200, in Romania se va naste ultima fata, ceea ce inseamna ca, la scurt timp, populatia va pieri. Cel putin asta sustin jurnalistii de la "The Economist", care au calculat statistic, pentru 21 de tari, perioada in care popoarele vor disparea. Ziaristii de la "The Economist" si-au bazat calculele pe un studiu al ONU realizat in Asia. Potrivit acestuia, aici, din ce in ce mai multe femei s-au emancipat si fie au divortat de parteneri, fie nu s-au mai casatorit. Cert este ca au ales sa traiasca singure, motiv pentru care fertilitatea a scazut dramatic. Problema e ca nu numai in Asia exista acest fenomen, ci si in alte 83 de tari, arata ONU. Astfel, daca rata fertilitatii nu va creste, exista riscul ca femeile sa nu mai procreeze fete care sa le inlocuiasca, anunta Click.

Americanii sunt fericiti! In SUA se sarbatoreste Ziua Sanilor Goi pentru femei si barbati. Femei si barbati din mai multe orase din America au renuntat la tricouri pentru a defila in bustul gol, cerand drepturi constitutionale egale pentru cele doua sexe. Protestatarii care celebreaza Ziua Sanilor Goi sunt suparati din cauza faptului ca barbatii nu au nicio problema in a-si arata sfarcurile in public, pe cand femeile nu-si permit sa mearga in sanii goi pe strada. Manifestantii au afisat pancarde cu mesaje de genul: "Drepturi topless egale pentru toti sau deloc" sau "Barbatii si femeile au sfarcuri. De ce femeile trebuie sa si le ascunda pe ale lor?". Aceasta sarbatoare are loc in duminica cea mai apropiata de "Ziua Egalitatii pentru femei", informeaza Cancan.

Au plecat din club fara sa plateasca consumatia de... 86.000 de euro. Daca va intrebati cate persoane au putut sa bea de 86.000 de euro, raspunsul este unul simplu: 6 rusi intr-un club de fite din Italia. Intamplarea a avut loc intr-un club exclusivist din Sardinia, unde 6 petrecareti rusi s-au distrat toata noaptea sampanie Cristal, care poate ajunge si la cateva mii de euro sticla. Problema a aparut in momentul in care le-a fost prezentata nota de plata in valoare de 86.000 de euro si au plecat fara sa o achite. Unul dintre cei sase a promis ca va veni a doua zi sa achite nota, insa nu s-a prezentat, iar proprietarul clubului i-a denuntat la politie, in prezent ei fiind cautati de catre autoritati, scrie Libertatea.

Sperma de taur imprastiata pe sosea i-a speriat pe americanii din Tennessee. Un autocar cu pasageri a efectuat o cursa mai putin obisnuita catre Texas. Pe langa oamenii de pe scaune, cara si sperma de taur. Sperma colectata in niste canistre s-a imprastiat pe o autostrada din Tennesse in urma unui viraj luat mai puternic de catre soferul autocarului. O echipa de interventie s-a prezentat la fata locului, mai multi oameni in costume albe de protectie apropiindu-se usor de substanta necunoscuta in prima faza. A fost cu adevarat multa mizerie pe sosea. Sperma pastrata la rece in patru canistre se afla in drumul de la Ohio catre o ferma din Texas. Dupa ce s-a scurs toata zeama din interior, canistrele au inceput sa fumege si sa elimine un miros ciudat. De trei ore au avut nevoie echipele de interventie pentru a curata locul. Intrebarea care se pune este ce cauta sperma de taur intr-o cursa de linie cu autocarul, anunta Click.

Nu se spala cu sapun de 100 de ani. La implinirea a o suta de ani, britanica Ina Brown a decis ca e timpul sa-si marturiseasca secretul din spatele pielii ei frumoase: nu a folosit sapun niciodata. Femeia s-a spalat toata viata numai cu apa si a evitat orice fel de sapun, pentru ca pielea ei sa nu intre in contact cu chimicale. De asemenea, centenara nu s-a machiat niciodata pentru a nu-si strica tenul cu chimicalele din farduri, informeaza Cancan.