Acestea sunt cele mai bizare strazi din lume. Lungi de doi metri, dar si de 19.000 de kilometri, late de 31 de centimetri, dar si de 91 de metri, intortocheate sau super-inclinate, acestea sunt cele mai bizare strazi din lumea intreaga. Site-ul Theworldgeography.com a facut un top al celor mai incredibile strazi din lume, fiecare o ciudatenie urbanistica demna de Cartea Recordurilor. Fie ca este vorba despre cea mai scurta strada din lume, care se afla in Scotia, sau despre strada din Canada care strabate o intreaga provincie, fie ca este vorba despre sensul giratoriu din Anglia care ii da batai de cap chiar si celui mai destoinic sofer din lume, toate aceste locuri impresioneaza prin ineditul lor. Cu o lungime de 2,06 metri, strada Ebenezer Place din Scotia ocupa un loc de cinste in Cartea Recordurilor, in calitate de cea mai scurta strada din lume. Strada, care a fost construita in 1883, are o singura adresa, la care se afla un bistro, scrie Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

O femeie din Germania este campionul mondial la mimat cantatul la chitara. Cea de 16-a editie a Campionatul mondial de cantat la chitara invizibila a adunat in Oulu, Finlanda, multe persoane pasionate de muzica. Castigatoarea a fost o femeie, ultima medalie fiind primita de o reprezentanta a sexului frumos in 2004. Mii de oameni s-au adunat in Oulu pentru a urmari cum concurentii din intreaga lume isi demonstreaza maiestria cu care canta la un instrument invizibil. Potrivit membrilor juriului, nu au fost necesare talentul muzical sau abilitatea de a canta la o chitara adevarata. Castigatorul este ales in functie de capacitatea lui de a face spectacol pe scena si de a canta cat mai realist. Au fost punctate originalitatea si carisma, anunta Click.

Un OZN a aterizat in Siberia? Un obiect ciudat, stralucitor, a fost surprins cu o camera de luat vederi intr-o zona indepartata din Siberia, despre care presa britanica scrie ca este un OZN. Imaginile filmate nu sunt foarte clare si exista posibilitatea sa fie un trucaj, avand in vedere ca este vorba de aceeasi zona siberiana, Irkutsk, unde in luna aprilie s-a vehiculat ca a fost gasit un extraterestru mort si de fapt era doar o pacaleala. Se pare ca inainte cu doua zile sa apara aeronava, au mai fost filmate, de altcineva, niste lumini stralucitoare pe cer, care au aparut deasupra aceleiasi localitati din Irkutsk. Crezi ca este vorba de o nava extraterestra sau o alta pacaleala a rusilor, informeaza Libertatea.

Sunt frati gemeni, dar au tati diferiti. Doi pusti in varsta de sase ani din Marea Britanie sunt cei mai atipici gemeni din lume. Marcus si Lucas au aceeasi mama, s-au nascut la numai 48 de minute distanta, dar au tati diferiti. Aceasta deoarece mama lor a ramas insarcinata cu doi barbati intr-un interval de 48 de ore. Marcus si Lucas, frati vitregi din punct de vedere genetic, sunt a treia pereche de gemeni nascuti din tati diferiti din intreaga lume, scrie Cancan.

Moare daca face sex! O americanca de 36 de ani, casatorita de 14 ani, are o boala extrem de rara. Este alergica la sex. Acum trei ani, Leticia Ortega, din Cincinnati,simtea ca vaginul i se umfla intr-un mod ciudat dupa o partida de sex. "In fiecare saptamana mergeam de circa 5-6 ori la ginecolog. Medicul mi-a spus ca nu a mai vazut asa ceva si mi-a recomandat sa evit sexul o perioada. I-am urmat sfatul, dar dupa o luna am inceput sa fac din nou dragoste cu sotul meu, iar rezultatul era acelasi, chiar mai grav. Ma durea ingrozitor dupa ce finalizam partida de sex". Incet-incet boala s-a agravat si a devenit psihica. Numai cand se gandeste la penisul unui barbat o apuca tremuratul si, daca nu este supravegheata, lesina. Desi are trei copii, barbatul ei vrea sa o paraseasca din acest motiv, anunta Click.