O mama care isi duce fiica la concursurile de frumusete pentru fetite organizate in Statele Unite a socat prin felul in care a deghizat-o pe fiica ei in varsta de doar patru ani in Dolly Parton.

Maddy Jackson are sani falsi la patru aniFoto: Captura YouTube

Maddy Jackson, in varsta de patru ani, a fost ajutata de mama ei sa semene cu Dolly Parton pentru show-ul "Toddlers & Tiaras". Fetita a purtat sani falsi si un posterior artificial, scrie Dailymail citat de Mediafax.

Imbracata cu o rochie roz aprins si cu parul blond deschis, fetita se straduieste sa arate ca o femeie de aproape 30 de ani. Mama ei, Lindsay, a declarat ca acest lucru este prea mult pentru unii oameni, insa atunci cand Maddy poarta sanii si posteriorul fals, are un bonus pentru castigarea concursurilor de frumusete.

Si bunica fetitei apara aceste concursuri de frumusete, spunand ca acestea pun accent in primul rand pe aspectul concurentelor, iar cu banii din premiile castigate pot fi platite taxe de scolarizare sau cumparate jucarii pentru fetita.

Show-ul a provocat indignare in randul multor oameni, care cred ca ceilalti copii vor fi influentati sa adopte un comportament similar. A fost creat si un grup pe Facebook pentru a anula spectacolul.

Nu este pentru prima data cand isteria concursurilor de frumusete pentru copii socheaza lumea. Kerry Campbell, o mama din California, Statele Unite, a intrat in atentia opiniei publice dupa ce a recunoscut ca isi injecteaza fiica in varsta de opt ani cu botox pentru a elimina de pe fata copilei ridurile care apar atunci cand zambeste.