"Vocea Rusiei" il ataca dur pe realizatorul Mihai Gadea acuzandu-l de lipsa de profesionalism si linsaj mediatic dupa emisiunea "Sinteza zilei" (Antena 3) in care l-a avut invitat pe liderul liberal Crin Antonescu. "Luni, 3 martie, emisiunea "Sinteza Zilei" ne-a oferit imaginea dezolanta a lipsei de profesionalism a realizatorului acesteia. Mihai Gadea a fost facut knock-out de Crin Antonescu, intr-o confruntare la care liderul liberal fusese chemat pentru un linsaj mediatic, dar din care a iesit invingator cu scor de forfeit.", scrie Vocea Rusiei.

Crin Antonescu la Sinteza zileiFoto: Captura Antena 3

Editorii site-ului amintit fac o trecere in revista a principalelor momente din timpul emisiunii si subliniaza ca argumentele aduse de Gadea in cazul Iohannis sau Traian Basescu nu au stat in picioare.

"Faptul ca Mihai Gadea, starul si directorul Antenei 3, ii pregatise lui Crin Antonescu, Presedinte al Senatului Romaniei si al PNL, un linsaj mediatic in toata regula, a devenit evident inca din primele minute ale unei emisiuni anuntate cu surle si trambite. Ceea ce ar fi trebuit sa fie, in socotelile echipei Ponta-Voiculescu, punerea la zid a lui Antonescu in ochii opiniei publice, a ricosat cu un efect devastator pentru organizatorii evenimentului... A-i reprosa Presedintelui Senatului Romaniei ca s-a intalnit cu Presedintele Romaniei in chestiuni nedestinate publicului, prin urmare fara sa anunte presa ca se deplaseaza la Cotroceni, e o stupiditate demna de talibanii afgani in relatie cu pretinsa cruciada crestina impotriva lor. ", scrie Vocea Rusiei.

Crin Antonescu a fost invitatul lui Mihai Gadea, luni seara, la emisiunea "Sinteza zilei" difuzata de Antena 3. O discutie cu replici taioase, acuze si ironii. Crin Antonescu a acuzat Antena 3 ca face propaganda pesedista si ca au manipulat publicul acreditand ideea ca el ar fi facut o alianta cu Traian Basescu. Moderatorul l-a acuzat pe Antonescu ca si-a schimbat atitudinea fata de presedintele tarii si ca si-a tradat electoratul. "L-ati scuipat pe Iohannis toti cei care lucrati in armata pesedista de propaganda", a fost replica lui Antonescu care a starnit furia moderatorului.

Gadea: Dvs credeti ca telespectatorii Antenei 3 se uita in fiecare seara la matanii (n.r. injuraturi la adresa lui T. Basescu)?

Antonescu: Se uita saracii ca n-au ce face, sa le faceti dvs, ca poate ei ar vrea sa vada si altceva

Final de emisiune: Antonescu catre Badea: Sa terminam emisiunea ca nu mai suport tristetea domnului Gadea.