Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei va merge singura la alegerile din 2012, a declarat la RFI presedintele UNPR, Marian Sarbu. El a precizat totusi ca e posibil ca UNPR si PDL sa aiba candidati comuni la alegerile locale sau chiar parlamentare.

Descarca fisierul audio in format MP3

  • "In acest moment, nu luam in calcul asa ceva (o alianta pre-electorala sau post-electorala cu PDL - n.r.). Din punctul nostru de vedere, vom face astfel de aliante sau ele sunt posibile la nivel local, pentru candidatii comuni la alegerile locale sau pentru sustinerea unor candidati comuni probabil si la alegerile generale, in anumite colegii, dar in principiu, vom candida singuri, vom merge singuri in alegerile din 2012", declara deputatul
  • "In acest moment am devenit singurul partid de centru-stanga de pe esichierul politic, cu un program mult mai clar decat al celor care s-au declarat pana acum de centru-stanga. Aceasta alianta a Opozitiei e in mod cert in favoarea PNL"
  • "Alianta (n.red. Uniunea Social-Liberala) nu aduce absolut nimic nou, decat o indepartare a PSD de zona de stanga. PNL iese in castig, vor avea mult mai multi candidati decat si-ar fi imaginat in conditiile in care ar fi candidat singuri"