Presedintele Partidului National Liberal, Crin Antonescu, a spus sambata ca "nu a vandut PNL-ul", raspunzand astfel declaratiilor din ultimele zile ale liderilor democrat liberali, care l-au acuzat ca a subordonat interesele formatiunii liberale in fata celor din PSD. Antonescu a facut aceasta afirmatie la emisiunea "3X3", de la postul Realitatea TV.

Crin AntonescuFoto: Agerpres

"Daca merg in directia pe care o au acum, PNL se desfinteaza singur. Oricum, PSD a inghitit din punct de vedere ideologic si doctrinar PNL. Din acest punct, PNL s-a topit in PSD, nu mai exista ca reprezentant al politicii de dreapta in societatea romaneasca", a spus sambata Emil Boc, dupa ce, cu o zi inainte, Roberta Anastase afirmase ca "domnul Antonescu de trei ani nu are responsabilitatea sa-si puna ceasul sa sune, darmite sa conduca o Romanie". De asemenea, Sebastian Lazaroiu a declarat ca "PNL nu va mai exista, aceasta e adevarul".

Razpunzand afirmatiilor democrat liberalilor, Antonescu a spus ca "nu am vandut PNL-ul".

Liderul PNL a declarat ca "atacurile PDL-ului nu sunt noi", adaugand ca "atata vreme cat vor mai misuna acesti domni de la PDL pe scena politica, eu nu le mai dau replica".

"PNL n-a murit, nici n-o sa moara", a afirmat Crin Antonescu, vorbind despre "setul de proroci care prevestea inca din 2008 moartea PNL", in perioada in care formatiunea era condusa de Calin Popescu Tariceanu.