"Am simtit ca suntem in Uniunea Sefilor Locali, pentru ca am vazut ca pentru interesele baronului "Fenechita" se pot sacrifica...", a declarat Tudor Ciuhodaru, joi seara, la B1 TV, a explicat deputatul, privind schimbarea de opinii din USL si alegerea sustinerii lui Gheorghe Nichita, desi anterior PC anuntase ca il va sustine pe Ciuhodaru. Ciuhodaru nu mai este membru al Partidului Conservator, dupa ce presedintele formatiunii, Daniel Constantin a decis excluderea sa.

Tudor CiuhodaruFoto: Agerpres

"S-au gandit ca trebuie sa dea si un bairam, au decis sa faca un raliu pentr domnhul Ponta, in semn de multumire pentru cadoul facut de ziua domnului Nechita- cadidatura lui Nechita la primaria Iasi sub sigla USL", a mai spus Ciuhodaru.

Tudor Ciuhondaru a afirmat ca ia in calcul inscrierea intr-o formatiune politica si a dat asigurari ca va candida in continuare la primaria Iasi. Intrebat daca se va inscrie in UNPR, Ciuhodaru a evitat sa dea un raspuns direct, precizand ca se va alatura oricarui partid care va sustine proiectele Iasiului.

Potrivit presedintelui PC, Daniel Constantin, "Tudor Ciuhodaru a actionat, in ultimul timp, impotriva Partidului Conservator si a Uniunii Social Liberale", astfel ca, in conformitate cu statutul PC si protocolul USL, a decis excluderea sa din calitatea de membru PC si din toate functiile pe care le-a avut in partid.

Decizia sa vine la o saptamana dupa ce Tudor Ciuhodaru a inceput sa actioneze impotriva USL, a explicat Biroul de presa al PC, care aminteste ca pe 20 septembrie la sedinta plenului reunit al celor doua Camere ale Parlamentului dedicata investirii noului guvern prin infiintarea Ministerului pentru Fonduri Europene, deputatul PC Tudor Ciuhodaru a fost singurul reprezentant al Opozitiei care a votat pentru noul Cabinet.