Realizatorul tv, Radu Moraru, a vorbit la emisiunea "Ultimul cuvant" de pe B1 TV despre situatia de la 10 TV acuzand patronii ca nu si-au indeplinit obligatiile asumate si ca nu au dat banii promisi.

"Am lansat 10TV cu bani adusi de acasa fiindca marele proprietar nu dadea bani nici pentru salarii. Le-am spus ca daca nu au bani sa oprim proiectul fiindca sunau telefoanele non-stop ca oamenii vroiau sa se aboneze. Nu era normal sa-i pacalim pe oameni si le-am spus ca daca nua vem bani sa anuntam public. Pe 10 decembrie in loc ca profesionistii adusi de mine sa fie angajati pe contracte pe 5 ani ei ii angajau pe 2 luni... Ulterior am vazut ca au bani, ca au cumparat meciuri de fotbal...", a declarat Moraru

Acesta sustine ca a primit semnale chiar inainte sa plece de la B1 Tv ca ar putea fi vorba de o capcana si de aceea "a pus presiune permanenta pe sefi".

Cunoscutul realizator sustine ca unul din oamenii care "s-au isterizat foarte tare" cand s-a aflat de lansarea 10 TV cu el in fruntea echipei a fost liberalul Relu Fenechiu.

Intrebat de Ion Cristoiu daca l-ar tenta o trecere la Realitatea TV, Moraru spune ca o astfel de decizie ar trebui bine cantarita "pentru a nu-si trada publicul".Acesta spune ca a primit si alte oferte interesante dinspre televiziune si presa on-line.