Dinu Patriciu ar trebui sa-si dea demisia din Partidul National Liberal, a declarat luni la TVR vicepresedintele PNL, Relu Fenechiu.

"Intr-un partid politic, membrii sai nu sunt tinuti cu forta si fac parte din partid acei oameni care ii impartasesc ideile; astazi PNL are o conducere aleasa statutar si ideile PNL sunt transpuse in practica de catre aceasta conducere; normal cine nu este de acord cu aceasta conducere are libertatea sa paraseasca partidul; Dinu Patriciu este un reprezentant al liberalismului din multe puncte de vedere, dar nu toti liberalii din Romania sunt membri ai PNL", a declarat Fenechiu.

"Domnul Dinu Patriciu a declarat ca ceea ce face PNL nu este corect; cel mai simplu mod de a protesta este sa-si dea demisia...faptul ca nu a fost demis pana acum este pentru ca nici Crin Antonescu nu-si face un titlu de glorie din a demite oameni, el insusi fiind un rebel in PNL de-a lungul timpului, fiind pus in trecut chiar in situatia de a fi demis".

Relu Fenechiu a confirmat in cadrul emisiunii Prim Plan ca firma sa a dat PNL in judecata, precizand ca este vorba de o datorie mai mica de un milion de euro:"Firma mea era obligata sa faca un astfel de demers, pentru ca altfel o astfel de datorie se prescrie; a fost o actiune economica obligatorie.., este facuta o esalonare pe urmatorii doi ani, nu sunt singur in acea firma...sper sa-i recuperez", a explicat vicepresedintele PNL.

USL va obtine peste 50% la viitoarele alegeri, bazandu-se mult pe incompetenta uriasa a actualei guvernari:"In politica se castiga foarte mult din greselile adversarului", a mai declarat Fenechiu.