Emisiunea "Sub semnul intrebarii", difuzata de B1 TV, a prezentat, miercuri seara, un al doilea fragment din interviul realizat de Robert Turcescu cu Neagu Djuvara, in care istoricul a criticat fuziunea dintre PNL si PC. "Au facut alta porcarie, cand au fuzionat cu ce ramanea de la escrocul de Dan Voiculescu. Credea PNL ca se umfla cu PC", a spus Neagu Djuvara.

Istoricul Neagu DjuvaraFoto: Agerpres

Istoricul a adaugat ca Dan Voiculescu nu poate fi strans cu usa, deoarece nu exista un temei juridic si ca pentru a intelege de unde a avut omul de afaceri fondurile necesare pentru fondarea Crescendo, "trebuie sa ne intoarcem in epoca Ceausescu".

"Nu poate fi gasit din punct de vedere juridic, sa fie strans cu usa. De unde a avut el bani sa faca faimosul Crescendo, trebuie sa ne intoarcem in epoca Ceausescu", a spus Neagu Djuvara.

Istoricul Neagu Djuvara l-a criticat si pe liderul PNL, Crin Antonescu, dupa ce acesta a spus recent ca Ion Iliescu s-a retras din politica. "Ca sa spui o asemenea prostie implinesti o vorba romaneasca: Daca prostul nu-i fudul, nu-i prost destul. Asta este Crin Antonescu", a spus Djuvara, intr-un interviu din care au fost prezentate fragmente marti seara.

Interviul integral cu istoricul Neagu Djuvara va fi difuzat la finalul lunii decembrie.