Deputatul PDL, Theodor Paleologu, a declarat vineri la TVR Info, ca l-ar putea invinge pe Sorin Oprescu intr-o confruntare la primaria Capitalei. "Eu as putea sa-l inving pe Sorin Oprescu, chiar daca in sondajul respectiv, despre care nu am auzit decat zvonuri, nu sunt foarte sus, pentru moment; dar sa nu uitam ca Traian Basescu, in 2000, a pornit de la 4-5%; nu ca m-as compara cu presedintele nostru", a spus Paleologu.

Teodor PaleologuFoto: HotNews / DP

Deputatul PDL a propus ca in locul sondajelor interne sa se faca alegeri primare, pentru desemnarea candidatilor PDL, mai ales in marile orase.

"Cum am putea defila noi sub steagul cuiva care vine de la un partid, care nu s-a validat inca in alegeri", a spus Paleologu, referindu-se la Cristian Popescu Piedone, prezentat saptamana aceasta de Elena Udrea drept coordonatorul de campanie pentru UNPR-PDL Bucuresti.

Totodata, el a exclus candidatura acestuia la primaria generala a Capitalei, desi este "o pretioasa achizitie pentru coalitia la guvernare".

Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 4, anuntat marti seara de catre Elena Udrea drept coordonatorul campaniei PDL-UNPR Bucuresti pentru alegerile din 2012, este cel care, in primavara lui 2011, alaturi de un alt primar de sector, Andrei Chiliman (PNL), conducea pe strazile Capitalei campania "Apara Bucurestiul de Elena Udrea".