Senatorul PDL Radu Berceanu a declarat, joi, la emisiunea "Ultimul Cuvant" difuzata de B1 TV, vizavi de discursul lui Victor Ponta din Parlament, ca acesta a reprezentat o schimbare totala fata de discursurile obisnuite ale Opozitiei, precizand totdata ca cele 15 masuri propuse de presedintele PSD in Parlament nu conditioneaza Guvernul, si ca multe dintre acestea ar putea fi puse in practica.

"A fost o schimbare de macaz, nu mi s-a parut deloc cautionat Guvernul sau domnul Ungureanu, dar tonul si constructia discursului a fost cu totul alta. Cele 15 sunt un fel de program de guvernare dar au fost 15 directii unde a spus Ponta ca la astfel de lucruri puteti conta si pe sprijinul nostru. Sigur unele ar putea fi abordate, altele in mod evident vor fi abordate", a spus Berceanu.

Senatorul a adaugat ca prin acest discurs s-ar putea ca Puterea si Opozitia sa fi deschis o cale de dialog, insa aceasta nu reprezinta nici cea mai mica apropiere intre cele doua formatiuni politice.

"Cred ca este o chestiune comfortabla fiindca, iata, se mai pot gasi niste cai de comunicare, nu-mi imaginez nici cea mai mica apropiere intre PDL si USL, dar asa o anumita comunicare s-ar putea deschide. PDL va comunica si prin intermediul Guvernului", a adaugat Radu Berceanu.