Valentin Stan s-a dezlantuit, vineri seara, la Antena 3, la adresa lui Victor Ponta pe care l-a acuzat, ca prin discursul sau din Parlament, a mintit grav romanii si ca ar avea o intelegere secreta cu noul premier, Mihai Razvan Ungureanu. Nu au lipsit apelative agresive ca "acest baiat" sau "aflat in aceeasi solda ca Ungureanu".

"Ponta i-a mintit rau pe romani ca Ungureanu a avut demnitatea, valoare personala si curajul de a respinge si de a accepta pe lista personala pe cine vroia el, desi stim cu totii ca acea lista i-a fost bagata pe gat [...] de acel tatic care patroneaza toate relele din tara", a comentat moderatorul.

Stan l-a avertizat "prieteneste" si pe liderul PNL, Crin Antonescu, ca nu e indicat sa "acopere mizeria" lui Ponta fiindca ii jigneste pe liberali si romani. "Trebuie sa ma intelegeti un lucru: ca mesajul pe care l-a dat Ponta a fost inteles foarte bine de Ungureanu pentru ca intre ei exista o intelegere... Se afla in aceeasi solda. Ce a raspuns Ungureanu este mortal pentru PNL. Faptul ca liberalii bajbaie inca, faptul ca domnul Crin umbla cu formule alambicate ca sa acopere mizeria fara seaman pe care acest baiat a aruncat-o in obrazul liberalilor, in obrazul tuturor romanilor care s-au saturat sa mai culeaga fructele mizeriei din acest noroi... este incredibil".

Si Mircea Badea l-a atacat pe Victor Ponta

"Discursul lui Ponta din Parlament, foarte lung, apreciativ si aspirational, a fost strabatut de la cap la coada de un ton defensiv, inferior, «apologetic», chiar umil. Este pana la urma o dovada de coerenta din partea domnului Ponta care, acum o saptamana, aprecia activitatea SRI si SIE, le considera «independente» si opta pentru «stabilitate» si «continuitate»", scrie Mircea Badea intr-o postare pe blog intitulata "Ponta sustine guvernul Basescu".

Noul Guvern condus de Mihai Razvan Ungureanu a primit, joi, votul de investitura al Parlamentului, ocazie cu care liderul PSD Victor Ponta a sustinut la tribuna un discurs mai degraba impaciuitor la adresa noului Guvern. Daca in jurul orei 19:00, postul Antena 3 discuta despre problemele cauzate de ninsorile abundente si de ger, evenimentele din Parlament au fost aduse in discutie odata cu emisiunea Subiectiv (20:30), moderata de Razvan Dumitrescu. Intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii, presedintele PNL Crin Antonescu, a declarat "Discursul de azi al domnului Ponta foloseste actualei Puteri; nici o secunda nu spun ca domnul Ponta asta a intentionat."