Cei mai importanti moderatori de la trustul Intact: Razvan Dumitrescu, Mircea Badea, Dana Grecu, Adrian Ursu, Oana Stancu, Alessandra Stoicescu si Victor Ciutacu au fost prezenti marti seara in platoul emisiunii "Sinteza zilei" (Antena 3) moderata de Mihai Gadea. Subiectul dezbatut: "Planurile puterii de eliminare a Antenei 3 pas cu pas".

colajFoto: captura Antena 3

Oamenii de televiziune amintiti sustin ca actuala putere doreste desfiintarea Antenei 3 si fac o retrospectiva a principalelor conflicte cu membrii PDL din platourile Antena1, Antena 2 si Antena 3.

"Ei au refuzat sa mai vina la Antena 3 de cand ... <> a incercat sa afle daca ministrul Educatiei din acea vreme, Daniel Funeriu, a avut probleme cand si-a luat BAC-ul in tara in care l-a dat. I-am cerut doar ca sa-si arate diploma de BAC si rezolva problema in 3 minute", a declarat Dana Grecu, moderatoarea emisiunii amintite.

"Nu cred ca Antena 3 ar putea fi inchisa pentru luni de zile, dar se inchide cate-un pic, cate-un pic... In ultima perioada suferim probleme tehnice dubioase cand avem subiecte importante", sustine Oana Stancu.